Teljesen tanácstalan vagyok! Mit tegyek?
Holnap azaz szerdán meginditják a szülést,de én rettentően félek tőle.
Negyedik babám lesz soha egyikkel sem volt ilyen hogy inditani kelljen mindegyikük magától indult.
Tesztből illetve menstruációból szinte napra pontosan tudom mikor lett a baba.
12.ultrahang után átírták egy héttel hamarabbra a szülést.(november 3)
A rendes terminus elvileg 10-e lenne.
Nem tudom mit tegyek,de csak rosszat olvastam az inditásról.
Viszont attól is félek hogy nehogy baja legyen a babámnak ha elutasitom az inditást.
A bajom az hogy szinte csak negativumot olvasok róla,már emiatt is szkeptikus vagyok.
Plussz magamban folyton az van hogy lehet hogy elszámoltak😑
Szia.
Pont úgy szültem mint az előttem szóló :)
Alacsony cseppen beallitottak az oxit, és jöttek is a fajasok. Majd később amikor lekötötték akkor meg is maradtak, és erősödtek. Aztán burokrepesztes. 8kor kotottek be az oxit, 11:57kor megszültem. :)
Szinten második baba volt.
Most járok a végén a harmadik babával, ha ő sem jön ki időben mint a nővérei akkor en nem tiltakozok az indítás ellen :) ( 40+5 voltam mindkét lanyomnal amikor szültem, az első indult magától, a második volt az indított és bő 1 ujjnyira voltam nyitva, felpuhult mehszajjal, és a nyakdugo is elment előtte pár nappal )
Könnyű szülést neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!