Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Teljesen tanácstalan vagyok! ...

Teljesen tanácstalan vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Holnap azaz szerdán meginditják a szülést,de én rettentően félek tőle.

Negyedik babám lesz soha egyikkel sem volt ilyen hogy inditani kelljen mindegyikük magától indult.

Tesztből illetve menstruációból szinte napra pontosan tudom mikor lett a baba.

12.ultrahang után átírták egy héttel hamarabbra a szülést.(november 3)

A rendes terminus elvileg 10-e lenne.

Nem tudom mit tegyek,de csak rosszat olvastam az inditásról.

Viszont attól is félek hogy nehogy baja legyen a babámnak ha elutasitom az inditást.

2021. nov. 9. 03:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Nyájdugó tegnap délután távozott,vizsgálatoknál mindegyik orvos mást mondott,de bő egy ujjnyi a másikuk meg 2 ujjnyi nyitott méhszájat mondott.
2021. nov. 9. 03:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a második babámat indították, 2 ujjnyira nyitva voltam. Burkot repesztettek és oxitocint kötöttek, de csak alacsony cseppszámon, mert szinte azonnal jöttek a fájások. 2 óra alatt megszültem gátvédelemmel, szóval semmi gond nem volt az indítással. Nem feltétlenül rossz dolog az, hidd el, negyedik gyereknél szerintem neked sem fog sokáig tartani. Könnyű szülést kívánok!
2021. nov. 9. 05:56
 3/6 A kérdező kommentje:

A bajom az hogy szinte csak negativumot olvasok róla,már emiatt is szkeptikus vagyok.

Plussz magamban folyton az van hogy lehet hogy elszámoltak😑

2021. nov. 9. 07:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Pont úgy szültem mint az előttem szóló :)

Alacsony cseppen beallitottak az oxit, és jöttek is a fajasok. Majd később amikor lekötötték akkor meg is maradtak, és erősödtek. Aztán burokrepesztes. 8kor kotottek be az oxit, 11:57kor megszültem. :)

Szinten második baba volt.

Most járok a végén a harmadik babával, ha ő sem jön ki időben mint a nővérei akkor en nem tiltakozok az indítás ellen :) ( 40+5 voltam mindkét lanyomnal amikor szültem, az első indult magától, a második volt az indított és bő 1 ujjnyira voltam nyitva, felpuhult mehszajjal, és a nyakdugo is elment előtte pár nappal )

Könnyű szülést neked :)

2021. nov. 9. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggodj lehet,hogy ta e szülés inditásod pozitiv lesz. lehet baba megilyed az inditástol,és magátol megindul kifele.
2021. nov. 9. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles beleegyezni az indìtàsba. Főleg, mivel az eredeti terminus napjàn akarnak indìtani. Ha jòl vagy te is, es a baba is, akkor betöltött 42. hètig nem indokolt a siettetès. Ès a korrigàlt terminus szerint sem töltötted be a 42. hetet.
2021. nov. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!