Mit gondoltok arról,ha valaki 2x is fájdalom csillapítás nélkül szült?
Figyelt kérdés
Van két gyermekem, mindkettőt fájdalom csillapítás nélkül szültem. Úgy éreztem az csak feltartja a folyamatot,és szerettem volna átélni ezt az "örömöt". A sógornőm most kismama,és kérdezősködött,mikor válaszoltam neki igen meg volt lepődve,és azt mondta,hogy nem vagyok normális,hogy így szenvedtem. Először egy egész napot, másodjára 10.5 órát. Én erre annyit mondtam neki,hogy mindenkinek joga van eldönteni,hogyan akar szülni. Az foglalkoztat jobban,hogy ez miért lehet ilyen meglepő az én választásom?2021. nov. 8. 10:22
31/35 anonim válasza:
Úgy éreztem az csak feltartja a folyamatot,és szerettem volna átélni ezt az "örömöt".
Aha...
32/35 A kérdező kommentje:
Igen. Én és mi a baj ezzel?
2021. nov. 8. 16:33
33/35 anonim válasza:
Igazad van kérdező nagyon. keveseknek sikerül csillapitok nélkül szülni
34/35 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy ki hogy akar szülni, ő dolga. Azok se izgatnak, akik a puncijuk esztétikai védelme érdekében intézik el a császárt. Én tudtam, hogy amikor eljön az idő, már az elején szólok, hogy nyomjanak tele mindennel, ami van, mert az egészből nem akarok érezni semmit, amit nem muszáj. Semmi epikus, földön túli örömöt nem érzek a szüléssel kapcsolatban és az órákon át tartó masszív szenvedésben. Számomra ez csak egy szükséges rossz, amit ha lehet enyhíteni bármivel, akkor miért ne. De hogy te vagy mások másképp akarják, az nekem nem számít, ő életük, ő testük, ahogy nekik jól esik. Legközelebb is edaval szeretnék szülni, ha lehet.
35/35 anonim válasza:
Magasról letojom.
De most jut eszembe, akkor közlöm csak úgy, hogy fúrták már a fogam érzéstelenítés nélkül. Magánügy? Az. Ahogy a szülés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!