Mit gondoltok arról,ha valaki 2x is fájdalom csillapítás nélkül szült?
Engem nem érdekel különösebben, hogy milyen módon szül valaki, szoptat-e, együttalszik-e a gyerkekel, mikor kezd hozzátáplálni, néznek-e tvt, vagy babakocsizik vagy hordoz. Szóval úgy az összeugrasztós kérdésekben általánosságban az az én álláspontom, hogy mindenki csinálja úgy, ahogy nekik jó és ő tartja helyesnek.
A víz viszont kiver azoktól, akik hangosan döngetik a mellüket és erőszakoskodnak, térítenek, lenéznek másokat, mert mások az elvekeik. A sógornőd lehurrogós fajtája, meg a te "ki a faszagyerek ha nem én" fajtád is ilyen.
Hogy szptak, mint én.
Soha szóba sem került a fájdalomcsillapítás lehetősége (nekem eszembe sem volt, hogy ilyen létezik, az orvos meg meg sem említette), viszont az oxitocin az ment...
(a másodikat azzal is indították)
"A víz viszont kiver azoktól, akik hangosan döngetik a mellüket és erőszakoskodnak, térítenek, lenéznek másokat, mert mások az elvekeik. A sógornőd lehurrogós fajtája, meg a te "ki a faszagyerek ha nem én" fajtád is ilyen."
Milyen érdekes, hogy pont az ilyen emberektől ver ki téged a víz 🙃
Te fajtád, ő fajtája... Kicsit sem vagy lekezelő, lenéző. Nem is értem, hogy jössz ahhoz, hogy így beszélj másokról, akik nem is bántottak téged. Önkritika nem sok szorult beléd.
Semmilyen kérdést nem lehet már itt feltenni, amiben az emberek véleményére vagy kiváncsi, mert jön a sok igazság és elfogadás bajnoka, elképzelni nem tudom milyen frusztrációkkal és komplexusokkal, akik egyből levonják a következtetést, hogy a kérdező sztárolni akarja magát, meg csak önigazolást keres.
Mindkét gyermekemet én is fájdalomcsillapító nélkül szültem
Az első 9 óra alatt,a második másfél óra alatt született meg
Nem érzem magam hősnek,bár az osztályon a nővérek igencsak pislogtak a második szülésemnél,főleg azok akik már 25-30 éve a pályán vannak,hogy még ilyen szülést életükben nem láttak,hogy köszönik,hogy részeseit lehettek a szülésemnek
Nem fájt,és ez nekem is mai napig meglepő,hogy abszolút,olyan görcsöm sem volt,mint ami menszeszkor van,és ez igy volt,csak már mondták nyomjak..ennyi volt az egész
Lehet földönkivüli vagyok,bár az első brutál volt
Ez egy igazi bunkó hozzáállás, hogy mindenkinek joga van..
Mert ezzel azt sugallod, hogy te dolgod ha nem szülsz olyan ügyesen mint én.
Ez nem döntés pff...nekem életmentő császárom volt egyértelműen érzéstelenítéssel, mert ott NEM választás hogy mit akarsz, szóval ne sugalld ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!