Szülés után fizikai munkába visszatérve mennyire bírta a testetek? Maradandó károsodás miatt kellett-e mást keresnetek?
Mennyi idő után tervezel visszamenni dolgozni?
Ha jó a fizikumod és hagysz időt a testednek a regenálódásra, akkor nem lesz semmi baj, bírni fogod. Az elején persze nehezebb lesz, de hamar bele lehet jönni.
2 éves volt a gyerkőc mikor visszamentem dolgozni.
Nem volt probléma. Ugyan úgy dolgoztam mint gyerek előtt. De 1 év után már nagyon nem akartam tovább csinálni ezt.
Sok volt a fizikai munka-gyerek-háztartás-férj. (pedig én szerencsés vok, mert a férjem kiveszi a részét a házimunkából, ha itthon van de ő meg 3 műszakozik) de éreztem h ez már így nem ideális. Rohanás az egész nap
Találtam irodai munkát (én tudtam h nem jelent gondot ilyen jellegű állás)
Mintha kicseréltek volna.
Szóval fizikailag a testem bírta volna, de inkább a testi és szellemi leterheltség, meg az h többre vágytam sarkallt a változásra.
Hinned kéne magadban. Ha tudsz tanulj valami szakmát majd. Olyat ami érdekel (azt könnyebben megtanulod) és lépj tovább.
A gyárimunka család mellett teljesen leépít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!