Pontosan mikortól "számít" vajúdásnak?
A minap kérdezte egy terhes barátnőm, szülés előtt mennyi ideig vajúdtam. És őszintén fogalmam sincs. Dél körül volt néhány fájás, gyenge is volt, ritka is, de olyan este 6-ig fel sem merült bennem, hogy szülni fogok, sőt 8 körül a zuhany még egy órára el is múlasztotta. Este 11-kor már 6 percenként fájt, éjjel 1-kor mentünk be a kórházba, és 2-kor mondták, hogy maradjak, mert szülni fogok. Reggel 8-kor szültem.
Most akkor én már déltől vajúdtam, mert akkor volt az első fájás? Vagy csak mikor már tényleg kínlódtam, hajnal 4-kor?
(Valójában tömindegy, csak elgondolkoztam ezen)
Valószínű már az hozzá tartozott. Én akkortól gondoltam vajúdásnak a fájdalmakat, amikor már nem tudtam a fájások között normálisan meglenni.
Nekem délután volt rózsaszín pecsételésem, este 9től kezdődtek a fájások, de úgy igazán éjféltől volt fájdalmas. Én onnan számítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!