Anyukák akiknek nagyon magas a pulzusuk ti hogyan szültetek?
Megcsászároztak. Mindig is magas vérnyomásos-pulzusos voltam. Terhesen pedig 130/90-100alá nem is nagyon ment
35hetesen nst-n mértek 175/122, felküldtek a dokimhoz
Mondta, hogy párom menjen haza, hozza a bőröndöt, befektet, megpróbáljuk kicsit szintre hozni
10percel később azért meg mérte mégegyszer 219/154
Azonnal tolt a műtőbe
Levált félig a lepény, a lányom fulldoklott bennem. Hálistennek nem lett maradandó problémája, pedig azt mondták magatehetetlen lesz. Még forogni sem fog. Jelentem 9hónapos és lassan elindul
Szia!
Nagyon sajnálom hogy ezeket át kellett élned/ élnetek…Viszont nagyon-nagyon örülök hogy ilyen jól vagytok már a pici babáddal! Csodálatos az egész! További jó egészséget és jó babázást kívánok Nektek!
Az elsőút nem is értem. Neki a vérnyomása volt magas, nem a pulzusa, tök nem ugyanaz a kettő.
Magas pulzus miatt nem kell császározni. Ha terhesség közben annyira magas, hogy panaszt okoz (mert amúgy terhességben mindenkinek magas....), akkor meg lehet rá gyógyszert szedni...
Utolsó válaszoló:
Igen arról én is hallottam hogy amiatt nem császároznak. (mivel itt nincs hangsúly leírom előre hogy nem rosszból írom amit most írni fogok) szóval hogy engem inkàbb az érdekelne hogy az oké hogy terhesség alatt az ember szed rá gyógyszert de az utolsó hónapban egyèbként nekem azt mondták nem is szabad semmit szedni már..az az egyik. Ráadásul nekem gyógyszerrel van hogy 130 de most nem a terhességről van szó hanem már egyébként is magas volt. Inkább az érdekelne hogy ha alaphangon valakinek 130 akkor gondolom hogy szülés közben mennyi lehet… rengeteg.. és az érdekelne hogy ezt vajon figyelik, van e rá valami gyógyszer közben hogy azért ne 220as pulzussal szüljön valaki vagy nem is nézik?! Igen látszik még nem szültem senki ne kövezzen meg érte :D csak érdekel hogy mennek a dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!