Császár után csíp a pisilés, ajánlanátok rá valamit a patikából?
Figyelt kérdés
Nem nézték a vizeletemet, csak annyit mondtak, hogy a katéter miatt lehet és hogy lehet rá szedni valamilyen tőzegáfonyás szert, de elfelejtettem mi a neve pontosan. Van esetleg valamilyen speciális itóka rá, amit lehet kapni patikában?2021. okt. 25. 12:52
1/6 anonim válasza:
Menj be a gyógyszertárba, mond el h mi a problémád és h van e rá valami.
De ha a katétertől van, akkor az sérülés. Azon a tőzegáfonya nem hinném h segít. Nekem azt felfázásra ajánlotta a doki (gyull csökkentő gondolom)
2/6 anonim válasza:
Én sokáig szenvedtem a kateter miatt. Kaptam antibiotikumot is.de több mint 1 hónap volt mire helyre jött.és semmi nem volt a vizeletemben.
3/6 anonim válasza:
Tőzegáfonyát kapszulában lehet kapni gyógyszertárban vagy drogériákban is. Így mondod és a kezedbe adják. Felfázásra szokták ajánlani. És igyál jó sokat (ha szoptatsz, amúgy is kell, meg a sok folyadék vérhigító is,a mi szintén jó műtét után). Ha nem javul, akkor meg irány a doki, akár háziorvosnál is kérhetsz egy laboros vizeletvizsgálatot. (Amúgy se árt egy vérkép szülés után.)
4/6 anonim válasza:
A tőzegáfonya azon segít, hogy erősen savassá teszi a vizeletet, azt meg nem bírják a bacik.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez akkor fog csak elmúlni, ha begyógyul a sérülés. Nekem első szülésem alatt katétereztek, de valahogy úgy félremehetett, hogy nekem is csípett. A második szüléskor (az császár volt) egyáltalán nem maradt semmilyen érzés utána, pedig azzal is kellett aludnom..
Kitartást, nem kell sok idő és begyógyul! Addig is sok sok folyadék, hogy ne legyen sűrű a vizelet.
6/6 A kérdező kommentje:
Már nem fáj🙂
2021. okt. 27. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!