Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet igy szülni?

Lehet igy szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elso gyermekemet program csaszarral szultem, rajtam kivulallo okok miatt.

A másodikat is Császárral szeretném, de nem teljesen program csaszarral. Valaki szult mar ugy, vagy lehet-e ugy szulni hogy magától induljon be, es akkor csaszarozni? Van ilyenre lehetoseg hogy ne csak ugy kikapjak, hanem enis es a baba is "felvagyunk" készülve a szulesre? Köszönöm a válaszokat

2021. okt. 22. 14:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Elvileg van. Van rá valamilyen kifejezés is mint a vbac-ra. De a legjobb ha ott érdeklődsz ahol szülni fogsz. Itt nehéz megmondani, hogy lesz e támogató háttered erre.
2021. okt. 22. 14:45
 2/17 anonim ***** válasza:
14%
Rögtön császároz hüvelyi szülés beindulás után? korháza és szülészetet kell, megkérdezni
2021. okt. 22. 15:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kíváncsi vagyok, én is így szeretném.
2021. okt. 22. 15:43
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

A VBAC a császár utáni hüvelyi szülést jelenti.

Amúgy a kórházat, orvost kell ezzel szerintem megkérdezni.

2021. okt. 22. 17:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet de a legbiztosabb ha megérdeklődöd
2021. okt. 22. 17:14
 6/17 A kérdező kommentje:
Persze, megfogom kerdezni, de addig is hatha van itt valaki akinek ilyen szulese volt:) köszönöm a válaszokat
2021. okt. 22. 17:36
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Nem kötözködni akarok, de ennek mi értelme? Miért akarod magad szenvedtetni a szülési fájásokkal? Fog fájni a hasad a császár miatt anélkül is, hogy szenvednél.
2021. okt. 22. 19:47
 8/17 A kérdező kommentje:

En csak annyit szeretnék hogy erezzem hogy tenyleg "szulok".

Ez az erzes valahogy elmaradt, es hianyolom. Persze utanna fájt, de rosszabbra szamitottam. Ezt az "urt" akarom betolteni, es nem mellesleg szeretnem ha a enis es a gyermekem is fellennenk keszulve a szulesre, es nem csak kikapni.. Ezert szeretném, hogy legalabb egy pici fajasom legyen, es atelhessem.

2021. okt. 22. 19:52
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
És akkor miért császárt szeretnél? Azért annyira mégse akarsz szülni?
2021. okt. 22. 20:00
 10/17 anonim ***** válasza:
40%

De miért kell mártírkodni? Se neked, se a gyereknek nem tesz jót. Tedd rendbe magad, mert ha más se fog úgy sikerülni, ahogy eltervezted, akkor eret fogsz vágni.

A császár is egy ugyanolyan szülés, ha hiszed, ha nem. Ha a testedből így vagy úgy, de kiemeltek egy babát, akkor szültél, megmaradt a szülés-érzés. Az ilyen mártír-anyákat szokták úgy otthagyni a férfiak, mint a sicc.

2021. okt. 22. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!