Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után volt ilyen mensitek?

Szülés után volt ilyen mensitek?

Figyelt kérdés
10 hónapja szültem, 2 hónapos volt a fiam amikor először megjött szülés után, utána egész normálisan megjött 28-29 napra, majd februártól ez kitolódott 40-44 napra, ez tartott májusig utána elfelejtett megjönni több mint 3hónapig, most augusztusban újra megjött, de már 4 hete tart iszonyú görcsökkel nagy mennyiségben és elég darabos is a vérzésem plusz folyamatos ájulások törnek rám. A dokimat már hívtam de szabin van és majd csak szeptember közepén rendel újra(az asszisztensével beszéltem), így hozzá nem tudok elmenni.
2010. szept. 2. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
4 hete tart, es meg nem mentel el egy masik orvoshoz? Ne varj tovabb!!!!!!!!!!!!!!
2010. szept. 2. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:

az h rendszertelen az oké, hisz nemrésg szültél. Van akinek csak később rendeződik. Én pl a pici 7 hós koráig nem is menstruáltam aztán megjött normálisan, majd csak barnáztam, több hétig, és én elmentem dokihoz. Kaptam fogigátlót, és az rendberakott.

Viszont!!!! Ami nagyon fontos!!! Ez a jelenlegi hosszantartó görcsölésed, vérzésed, és ájulásod már aggasztó!!! tessék azonnal bemenni az ügyeletre, és ne a dokidra várj. Neki is jár a szabadság, viszont neked most orvosi ellátásra van szükséged. Lehet h csak apró dolog, de akár méhen kívüli terhességed is lehet! Úgyh gyorsan menj dokihoz. MÉG MA!!!

2010. szept. 2. 13:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Tesztelni már többször is teszteltem azok szerint nem vagyok terhes.

Akkor keresek valakit a dokim helyett, de remélem fogigátlót nem kapok, mert nemsokára kistesót szeretnénk és a fiamra is 2 évet kellett várnunk.

2010. szept. 2. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok.

Nem is kell fogigátló, csak írtam h én mit csináltam h rendszeres legyen. Mi már nem szeretnénk több babát. (kettő van)

NOS Vigyázz magadra, és menj dokihoz. HIdd el te is megnyugszol. Lehet h nem méhen kívüli, de nehogy elvérezz!!! 4 hete erős vérzés, és ájulgatsz...menj dokihoz! Ja, és írd le mit mondott!!! Jobbulást neked!

2010. szept. 2. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,mi lett Veled?Remélem minden oké,és dokinál is voltál!
2010. szept. 7. 16:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Voltam, de azt mondták, meg kell várni amíg elmúlik aztán megvizsgálnak. Még UH-ot sem csináltak.

Jobb lett volna ha megvárom a saját dokimat és azt a pénzt neki adom:(

2010. szept. 8. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez borzasztó!Ne hagyd magad lerázni,és ragaszkodj ahhoz,hogy alaposan megvizsgáljanak!Gusztustalan ami megy!
2010. szept. 8. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!