Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni méhkaparás?

Szülés utáni méhkaparás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 hete szültem, de a vérzésem nem múlt el, illetve kellemetlen szaga volt és vérrögök is jöttek. Elmentek nőgyógyászhoz aki elküldött méhkaparásra. De nem mondta hogy utána milyen lesz a vérzés. Ma megvolt a kaparás és nagyon vérzek, szóltam itt a kórházban és mondták hogy normális de volt valakinek iylen? Akinek volt méhkaparása Ő is nagyon vérzett? 1 óra alatt eláztattam az ágyat is.
2021. okt. 8. 13:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem egeszen ertem. Most bent vagy a korhazban vagy sem? Ha igen, akkor szoljal ott, ha bajod van, hiszen ok latjak, megis mennyi az a verzes. Ha mar hazaengedtek, akkor meg menjel vissza, ha ugy erzed, hogy nem normalis.

Itt senki se fogja tudni, mert a verzes megitelese total szubjektiv. Egyszer bejott egy no a szakrendelesre, hogy “dol belolem a ver”. Erre leveszi a tangabugyit es meg betet se volt berakva (es tampon se). De olyan is volt, aki szerint teljesen normalis a verzese, aztan mikor rakerdeztem hany betet fogy egy nap, kozolte hogy az 1-5. Nap kozott napi 10-15 betet :D

2021. okt. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!