Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki otthon szült?...

Van olyan, aki otthon szült? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2021. szept. 30. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Duna medical centerbe mentem, azért vettek emberszámba mert most nyílt a szülészeti osztályuk és most még odateszik magukat. Több mint 600 ezer az 8lyen, de nekem megérte. Ahova tartoztam sztk ott úgy kezeltek, hogy inkább magán. Szinte levegőnek néznek sztk-ban és most vírus miatt nem választhatsz kórházat, ha az nem magán.
2021. szept. 30. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én állami kórházban szültem, de szerintem magánban sem figyelhettek volna rám ennél jobban. Csodás, segítőkész, előzékeny csapat vett körül. A szülésznők folyton érdeklődtek, hogy miben segíthetnek (masszíroztak, borogatást raktak a homlokomra, bátorítottak). Az ügyeletes orvos a pánikhelyzet ellenére (volt egy kis komplikáció) nyugtatott, tájékoztatott mindenről. Miután megszületett a kisbabám, be is jött hozzám, hogy újra gratuláljon. A csecsemős nővérek segítettek a szoptatásban, megmutatták a pelenkázást, bent maradtak, ha pihenni szerettem volna. Emberileg és szakmailag is a maximumot hozta a kórházi személyzet, mindvégig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó az otthonszülés, csak nem minden kórház egy rémálom. :)
2021. okt. 1. 08:18
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
szándékso otthon szülsére gondolsz,vagy arra hogy véletlenül othon születik meg baba,emrt annyiraj ön kifele?
2021. okt. 1. 13:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Szándékos, tervezett otthonszülésre gondolok, de olyan is írhat, aki nem tervezetten szült otthon, mert igazából minden tapasztalat érdekel.
2021. okt. 5. 11:27
 15/15 A kérdező kommentje:
12-es, melyik kórházban szültél? Jó ilyet hallani! :)
2021. okt. 5. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!