Azok a nők akiknek terhesség során is ugyanúgy megjön a havi vérzésük hogyan veszik észre hogy terhesek?
Figyelt kérdés
Érdekes téma úgy gondolom.
Na meg nekem sincs jobb dolgom mint hogy éjjel ilyeneken gondolkozzak😅
De tényleg érdekel, hogy ilyenkor mégis hogyan veszik észre hogy terhesek. Milyen jelei vannak a hízáson kívül?
2021. szept. 28. 22:36
1/5 anonim válasza:
Hahaha. Én az első napon úgy éreztem, hogy valaki fel akar falni belülről... sejtettem hogy miért érzem így magam és igazam is lett.
2/5 anonim válasza:
Más volt a vér színe, kicsit barnabb. Jóval kevesebb is volt és első hónapban késett, ezért teszteltem. Négy hónapig menstruáltam terhesen, természetesen orvossal rendszeresen kapcsolatban voltam.
3/5 anonim válasza:
Bármi. Hányinger, szédülés..
Én pl úgy tudtam meg, hogy ismét terhes vagyok (vérzés mellett), hogy az egyetlen egy amalgan fogam elkezdett verezni. Az első terhességemkor végig vérzett,s mondta a fogorvos, hogy amint megszulok elmúlik.
Így is lett.
Szóval vettem egy tesztet. Pozitív lett.
Meg is ijedtem, hogy verzek és pozitív a terhességi tesztem, szóval mentünk is az ügyeletre.
Mindent rendben találtak.
Azóta megszületett már 3 honapos kiscsoda :)
4/5 anonim válasza:
vérzés menstruácio fájdalom mennyisége érzésem ás
5/5 anonim válasza:
Ismerősöm 3. Hónap végén vette észre, hogy hason fekve bizonyos pozícióban kényelmetlen a fekvés+kevesebb menstruációja volt. Duci alkat, külsőre nem látszott, hányinger sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!