Akinek magzatvíz elfolyással indult a szülés, annak volt köze a baba mozgásához?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy csak úgy magától repedt meg a burok a "semmitől" vagy a baba erős mozgással repesztette meg?
Mostanában olyan erős mozgásokat érzek, hogy mindig az ugrik be, hogy ezzel fogja beindítani a szülést, és mindjárt ázik minden :D
2021. szept. 28. 15:27
1/9 anonim válasza:
Ablakot csuktam be amikor megtörtént, emlékeim szerint akkor nem éreztem mozgást. Este volt, nyugalom, semmi extra.
2/9 anonim válasza:
Elmentem férjemmel sétálni, mikor visszaértünk leültem, pár perc múlva pukkanást éreztem. Hirtelen be is pánikoltam, mert nem emlékeztem mikor éreztem utoljára mozogni.
3/9 anonim válasza:
Semmi nem tűnt fel, lefeküdtem aludni és jött...
4/9 anonim válasza:
Én pont úgy éreztem mintha rúgna egy nagyot és utána éreztem kis vizet. Az elején nem is akartam elhinni hogy ez most az mert nem volt még itt az ideje.
5/9 anonim válasza:
Mindkét szülésem így indult, de mozogni nem éreztem őket. Mindkettővel bent feküdtem már. Az első NST közben folyt el reggel 7körül. A második éjfél körül, enyhe 5 perces fájásokkal szóltam hogy talán lesz valami, csináltak NST-t amin alig mozgott. Aztán lefeküdtem és 1 perc után el is folyt.
6/9 anonim válasza:
A második nekem iszonyatos mozgásokat produkált este, hajnalban arra keltem, hogy tocsog az ágy a magzatvízben. 😄
7/9 anonim válasza:
ritkán mozog magzatviz elfolyás előtt és közbe
8/9 anonim válasza:
Nekem ugy volt,hogy lefeküdtem aludni,átfordultam a bal oldalamra,mondtam a férjemnek Kincsem,a lányod nagyon aktív,mindjárt kiugrik belőlem😅megsimogattam a pocimat,rugott egyet,azt hittem bepisilek...majd hallottunk egy pukkanást,szent ég mondtam😮,pisilni kell...ahaaa,felálltam és elfolyt a magzatviz 😀
Ez volt éjfél elött,majd másnap reggel 9órakor megszületett a kislányunk 😍❤🙏
9/9 anonim válasza:
Nekem szülés előtti napon lapított, alig mozgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!