Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek magzatvíz elfolyással...

Akinek magzatvíz elfolyással indult a szülés, annak volt köze a baba mozgásához?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy csak úgy magától repedt meg a burok a "semmitől" vagy a baba erős mozgással repesztette meg?

Mostanában olyan erős mozgásokat érzek, hogy mindig az ugrik be, hogy ezzel fogja beindítani a szülést, és mindjárt ázik minden :D

2021. szept. 28. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Ablakot csuktam be amikor megtörtént, emlékeim szerint akkor nem éreztem mozgást. Este volt, nyugalom, semmi extra.
2021. szept. 28. 15:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Elmentem férjemmel sétálni, mikor visszaértünk leültem, pár perc múlva pukkanást éreztem. Hirtelen be is pánikoltam, mert nem emlékeztem mikor éreztem utoljára mozogni.
2021. szept. 28. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmi nem tűnt fel, lefeküdtem aludni és jött...
2021. szept. 28. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Én pont úgy éreztem mintha rúgna egy nagyot és utána éreztem kis vizet. Az elején nem is akartam elhinni hogy ez most az mert nem volt még itt az ideje.
2021. szept. 28. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindkét szülésem így indult, de mozogni nem éreztem őket. Mindkettővel bent feküdtem már. Az első NST közben folyt el reggel 7körül. A második éjfél körül, enyhe 5 perces fájásokkal szóltam hogy talán lesz valami, csináltak NST-t amin alig mozgott. Aztán lefeküdtem és 1 perc után el is folyt.
2021. szept. 28. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
A második nekem iszonyatos mozgásokat produkált este, hajnalban arra keltem, hogy tocsog az ágy a magzatvízben. 😄
2021. szept. 28. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
ritkán mozog magzatviz elfolyás előtt és közbe
2021. szept. 28. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
95%

Nekem ugy volt,hogy lefeküdtem aludni,átfordultam a bal oldalamra,mondtam a férjemnek Kincsem,a lányod nagyon aktív,mindjárt kiugrik belőlem😅megsimogattam a pocimat,rugott egyet,azt hittem bepisilek...majd hallottunk egy pukkanást,szent ég mondtam😮,pisilni kell...ahaaa,felálltam és elfolyt a magzatviz 😀

Ez volt éjfél elött,majd másnap reggel 9órakor megszületett a kislányunk 😍❤🙏

2021. szept. 28. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtti napon lapított, alig mozgott.
2021. okt. 6. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!