Tényleg születhet hamarabb?
Figyelt kérdés
Első baba, úgy tudtam, hogy az elsők mindig később születnek a kiírt dátumnál. Ma voltam védőnőnél és mondtam hogy a legutóbbi uhn majdnem egy héttel nagyobbnak mérték mint menzesz alapján lenne. Erre azt mondta hogy az jó, mert akkor hamarabb is születhet ha már most nagyobb. De nekem ez elég hihetetlennek tűnik. Meg azt sem értem hogy miért jó ha hamarabb születik? És ha túl nagyra nő, akkor meg pont hogy nehezebb lesz megszülni, nem?2021. szept. 21. 18:41
11/13 anonim válasza:
Huu 8-as ez mikor volt? Jól benèzte a doki 😮😮😮
Kérdező, szerintem ennek nincs alapja, van aki hamarabb szül, van aki 40 hét körül. Én is 34 és 36 hétre szültem.
A becslés meg mint látod van, hogy sokat téved. Nekem most azt mondta a doki 32 hetesen,hogy jó 2-3 héttel nagyobbnak tűnik, hát kíváncsi leszek a súlyára. Az elsőt nagyobbra becsülték,400 grammal. A másodikat kisebbnek,300 grammal. Mondjuk ennyi nem számít kb tévedésnek mert az uh papíron is úgy van rajta, hogy pl 2240 g +- 400.
12/13 anonim válasza:
fél kilot téved gép és mérés becslés. amit irsz annak valoság alapja kérdező nincs.minden baba össze vissza jön,valaki elöbb,valaki korán valaki később
13/13 anonim válasza:
8as vagyok. 2015-ben nézte így be a doki. Mondjuk korábbi ultrahangokon se mondták, hogy nagyon pici lenne, mindig korának megfelelő volt, 38.héten meg 4kg körülinek mondta, aztán még az 50es ruha is lógott rajta, de amúgy nem volt baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!