Császár után milyen betétet, bugyit ajánlotok a tisztulási időszakra, hogy a sebet se bántsa?
Igazából én hasleszorító bugyit és pántot is használtam, nekem ikreim voltak. Ha választani kell, inkább a bugyit ajánlom, kényelmes, és mindig rajtad lehet. A pántot én mindig levettem szoptatáshoz, mert abban nem tudtam szoptatni. Én a Brendonban vettem Anita márkájú bugyit. Ez elég drága, viszont patentos, és ahogy megy lejjebb a has, lehet szorosabbra venni. Ha nem engedheted meg magadnak, a pánt is jobb a semminél (első császárom után nem használtam semmit, és hát butaság volt, sokkal lassabban gyógyult a sebem, nehezebb volt felülni, kiszállni az ágyból). Szerintem bababoltban vegyél pántot (vagy használtan is lehet mástól), a fogyókúrás valószínűleg másfajta.
A bugyit és a pántot is az első 6 hétben kell használni.
Nekem az első császár után is maradt egy kis hasam, az ikrekkel meg még szét is nyílt a hasizmom. Most már tornával sikerült összezárni, de a hasam még mindig megvan, próbálkozok intenzívebb tornával.
Az ikrek után másnap még nagyon rossz volt, erős fájdalom a méhösszehúzódás miatt, de következő naptól már rohamosan javultam. A felülés, mozgás nem okozott gondot a hasleszorító bugyinak köszönhetően, az első császár után meg minden felülés előtt próbáltam erőt gyűjteni (akkor nem használtam semmilyen hasleszorítót). Ég és föld a kettő, mindenképp ajánlom, hogy valamilyen hasleszorítót használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!