Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után milyen betétet,...

Császár után milyen betétet, bugyit ajánlotok a tisztulási időszakra, hogy a sebet se bántsa?

Figyelt kérdés
Programozott császárom lesz és hallottam, hogy fájdalmas a seb, a hasizom és sok vér ürül napokig. Inkontinencia bugyit, vagy eldobható pelenkát, vagy mit érdemes venni, amit császárosok is tudnak használni?
2021. szept. 16. 12:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Buvyipelus. Ugyan en termeszetesen szultem,de magasdereku volt,illetve puha. Mondjuk en csak korhazban,illetve kb 1-1,5 hetig hordtam azt itthon is,mert kicsit sokat vettunk,meg oszinten,nekem kenyelmes volt. Utana pedig h&m-es bugyi,ami majdnemhogy mamabugyi jo nagy always betetekkel.
2021. szept. 16. 14:39
 12/23 anonim ***** válasza:
A bugyi valóban nagyibugyi legyen, hidd el kényelmes lesz. Nekem viszont a betét kb.1 napig kellett éjszakai Allways, kb.1 hétig normál és további 5 hétig tisztasági.
2021. szept. 16. 22:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem a bugyipelenka felelt meg. Igen nem spórolós dolog, de kényelmes. Gumis pántja van , oldalt letéphető, bent tartja amit kell. És védi a sebet is pl. Furdésnel. DM márkájút vettem. Pár napja volt császárom.
2021. szept. 17. 17:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Beszereztem Tena Lady inkontinencia bugyipelenkát, meg még fogok venni nagyobb betétet is, plusz van pár mamabugyi is.
2021. szept. 19. 15:38
 15/23 anonim ***** válasza:
A hasleszorító bugyit nagyon tudom ajánlani. A normál bugyi fölé kell venni, és jobban bírsz mozogni, hamarabb gyógyul a sebed. Drága, de megéri.
2021. szept. 28. 22:44
 16/23 A kérdező kommentje:
És a hasleszorító pánt nem lenne ugyanolyan jó? csak az nem olyan drága.
2021. szept. 29. 11:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Lehet kapni sima fogyókúrázókhoz valót meg külön császár utánra?
2021. szept. 29. 11:59
 18/23 anonim ***** válasza:

Igazából én hasleszorító bugyit és pántot is használtam, nekem ikreim voltak. Ha választani kell, inkább a bugyit ajánlom, kényelmes, és mindig rajtad lehet. A pántot én mindig levettem szoptatáshoz, mert abban nem tudtam szoptatni. Én a Brendonban vettem Anita márkájú bugyit. Ez elég drága, viszont patentos, és ahogy megy lejjebb a has, lehet szorosabbra venni. Ha nem engedheted meg magadnak, a pánt is jobb a semminél (első császárom után nem használtam semmit, és hát butaság volt, sokkal lassabban gyógyult a sebem, nehezebb volt felülni, kiszállni az ágyból). Szerintem bababoltban vegyél pántot (vagy használtan is lehet mástól), a fogyókúrás valószínűleg másfajta.

A bugyit és a pántot is az első 6 hétben kell használni.

2021. szept. 29. 12:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Az első szülésem is császár volt, ez 3 éve volt és iszonyúan szenvedtem a fájdalomtól, volt hogy fél óráig nem tudtam felülni. Akkor nem foglalkoztam ezzel a hasleszorítós dolgokkal, de most hogy már tudom mennyire fájt szeretném, ha nem szenvednék annyira. Amúgy nekem teljesen visszament a hasam.
2021. szept. 29. 16:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem az első császár után is maradt egy kis hasam, az ikrekkel meg még szét is nyílt a hasizmom. Most már tornával sikerült összezárni, de a hasam még mindig megvan, próbálkozok intenzívebb tornával.

Az ikrek után másnap még nagyon rossz volt, erős fájdalom a méhösszehúzódás miatt, de következő naptól már rohamosan javultam. A felülés, mozgás nem okozott gondot a hasleszorító bugyinak köszönhetően, az első császár után meg minden felülés előtt próbáltam erőt gyűjteni (akkor nem használtam semmilyen hasleszorítót). Ég és föld a kettő, mindenképp ajánlom, hogy valamilyen hasleszorítót használj.

2021. szept. 29. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!