Mikor indokolt “rossz” nst miatt megindítani a szülést?
Szerintem ha nem lesz változás, akkor ebből császár lesz, amint betöltötted a 37. hetet.
Szobatársamnak voltak ilyen gondjai a terhespatológián, 26 hetesen. Próbálták húzni az időt, de mivel a baba sem mozgott, és nem is fejlődött, így muszáj volt kivenni, mert veszélyben volt.
Hazaküldtek 🤷🏻♀️ Azt mondtak lehet 2 hete tulbecsultek a sulyt ma meg alulbecsultek :/
Eddig ugy mozgolodott napkozben de tegnap ota annyira nem. Az aramlast jonak talaltak. Hetfon megyek vissza nst-re
Emlékszem nekem sose mozgott nst alatt. Volt hogy lépcsőztem, hogy állva ettem, kérték, hogy ugráljak, köhögjek... Semmi. Aztán este meg beindult bent a buli. Mint aki foci meccsre készül. Az nst csak a pillanatnyi állapotot mutatja. Ha éppen teljes nyugiba van, akkor azt. Abból nem tudnak jósolni.
Nekem is mondta a doki, hogy amit a papíron látok az csak az elmúlt 30 perc. Ha az Uh-n minden rendben (méhlepény, áramlás, magzatvíz, szívhang...stb) akkor szerintem nincs miért aggódnod.
Nekem pontosan beszűkült NST miatt indították a szülést. Az áramlás vizsgálat jó volt, de az csak pillanatnyi állapot. Oxigénhiányosan valódi kzs csomóval született a kislányom a 36.héten.
Már szinte mindenhol elérhető hordozható NST, Ilyen esetekben miért nem adják ki? Szomorú, remélem jól lesztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!