4 hete szültem mennyi ideig normális a vérzés?
3. Gyerekemet szültem 4 hete. Másik kettőnél kb 2 hét után elmúlt a vérzés. Azt hittem itt is, de folyamat mintha ugyanaz a folyamat lenne. Piros (mint a menstruació) sotetebb barnas aztan alvadt (kb egy napon belul) es ez a korforgas megy 3 hete mintha itt stagnálnék. 1. Het vegere majdnem elmúlt.
Normalis ez 4 het utan? Engem mar nagyon zavar,mivel a masik 2nel joval hamarabb vege lett
Meg az,hogy van benne elenk piros is. Nem az a bő mennyiség, de annyira pont zavaró,hogy normalis e.
Nekem 2x6hetig tartott, harmadik babanal ennel is tovabb.
Ne aggodj, boven van meg ideje. 6hetes kontrollon emlitsd meg a dokinak ha meg tart.
2 gyerek után ilyent nem tudsz?!
Elég gáz...
Egyébként 8 hetet mondanak normálisnak nálunk...
Mind a kettőnél majdnem 7 hétig tartott. Volt olyan is, hogy 2-3 nap szinte semmi, csak egy kis maszat, majd megint élénk piros vér.
Nyugi, 8 hétig normális.
Nekem összesen 8 hétig tartott.
4 hétig normális erős vérzés majd elmúlt és egy hét múlva megint elkezdtem vérezni de már nem olyan élénk volt.
Teljesen normális.
Nekem második gyermeknél 6 hétig volt vérzés, erősebb enyhébb ilyen olyan volt h stagnált a mennyiség stb... Emlékszem 7hettel szülés után mentem emiatt kontrollra.
Az hogy az első kettőnél mennyi vérzés volt nem jelent semmit, normális hogy még mindig vérzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!