Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyire normális...

Szülés után mennyire normális az össze vissza ciklus, illetve aki Pfizert kapott, mennyire kavart be?

Figyelt kérdés
Elég összetett a problémám...februárban szültem, 6 hetes kontrollon a dokim felírta az Azalia fogamzásgátlót, amit el is kezdtem egyből szedni. Kisfiam 2 hónapos volt, mikor megjött az első menzeszem, utána megkaptam az első Pfizert. Ezután a következő ciklusom késett 3 hetet. Miután megjött, 1 hétig tartott mint szokott, egy szerdai napon múlt el, ezen a napon kaptam meg a 2.adag Pfizert. Rá 3 napra újra megjött a menzeszem, és tartott majdnem 2 hétig. Ezt követő megint késett kb 2 hetet. Most cseréltem fogamzásgátlót, Velgyn-t kaptam, mikor elkezdtem szedni ugye eleve menstruáltam, elmúlt, aztán megint megjött hó közben. Most van 4 placebo napom, elvileg most kellene megjönnie, kiváncsi leszek. Ha nem áll be a következő levéllel, akkor vissza megyek az orvoshoz. Valakinek van ilyesmi tapasztalata? Szülészet, gyógyszerrel vagy oltással kötnétek össze? Megmondom őszintén, én az oltásra gyanakszom. Tudom hogy itt senki nem orvos, nem diagnosztikát várok, hanem esetleges tapasztalatokat :)

2021. aug. 30. 12:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
egybe is megk ülön-külön is bezavarhat.szoptatás alat nem menstruálsz az normális. pfizer vakcina bekever terheség alat,szülés alatt,terheség előtt,szülés után is
2021. aug. 30. 15:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos csak 3,5 hónapig tudtam szoptatni. A mellekhatásos csoportban benne vagyok :)
2021. aug. 30. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Szules elott teljesen ossze-vissza jott meg. Decemberben szultem, marciusban jott meg,aprilisban elso oltas. Annyit tapasztaltam,hogy kicsit elhuzodobb volt,talan 2 nappal tovabb tartott. Ennyi. Egyebkent napra pontosan jon meg,soha eletemben nem volt ennyire rendszeres. Nem szedek fogamzasgatlot. Valszeg a szules rakott helyre,de oltas nalam szinte semmit rontott.
2021. aug. 31. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!