Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvos nélkül szülni?

Fogadott orvos nélkül szülni?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata? Esetleg olyan, hogy az első baba fogadottal volt, a második már nem? :) Érezni a különbséget?
2021. aug. 25. 09:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%
Első orvos nélkül született, majdnem meghaltunk mind a ketten, hála a kormánynak, a másodikat kénytelen vagyok magán kórházban szülni.
2021. aug. 25. 12:36
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
A kormánynak mi köze a szüléshez?!🤔😅
2021. aug. 25. 12:42
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Én magánba jártam, ügyeletben szültem. Féltem, hogy bunkók meg flegmák lesznek, de hála az égnek nagyon normális dokit és szülésznő fogtam ki, gond nélkül zajlott mindnen.
2021. aug. 25. 12:42
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek a választ! Megnyugtató olvasni őket. :)
2021. aug. 25. 12:55
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
11 sírva nevetek 😂😂 nem vagyok kormánypárti de azért még ezt is rájuk fogni annyira nevetséges, hogy röhög a vakbelem 😂
2021. aug. 25. 13:07
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
15ös miért nevetséges? Hála a kormánynak nem lehetett orvost fogadni, mikor én szültem rajtam kívül még 8an vajúdtak,ennyi emberre jutott 1 szülészorvos és két szülésznő. Mire észrevették hogy lepénylevásásom van, már alig volt szívhangja a babának és én is félig eszméletlen voltam a vérveszteségtől. Rohantak a műtőbe velünk, és annyi szerencsém volt, hogy egy idős, tapasztalt doki volt bent, így nem kellett kipakolni. Másfél hetet voltunk bent a fiammal. Igen, valóban nagyon vicces volt.
2021. aug. 25. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

16!

Ez akár egy fogadott orvossal is megtörténhetett volna...

Barátnőmnek 2 éve konkretan ki kellett szedni a méhét... fogadott orvosa volt, aki igencsak benézett valamit. 2 hétig az intenzíven volt, majdnem belehalt.

1 évig pszichológushoz járt, mert nem tudta feldolgozni, hogy 25 évesen nagycsalados tervekkel el kellett fogadnia, hogy 1 gyereke lesz és ha bele gebed sem lesz több... és ezért még fizetett is.

Szóval nem kell itt a kormanyt köpködni (en is gyűlölöm a rendszert), arról nem ők tehetnek, ha egy orvos így áll hozzá a munkájához...

2021. aug. 25. 14:41
 18/23 anonim ***** válasza:
47%
17es, csakhogy kevesebb az esély, ha ott van melletted a fogadott orvos aki csak veled foglalkozik, nem kell kiabálni annak az egynek aki bent van, és nem szólnak rád hogy ne hisztériázz a szülés az ilyen, mint velem tették.
2021. aug. 25. 14:46
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogadott orvos sem lesz veled végig. Behívják az utolsó 1-2 órára...
2021. aug. 25. 14:51
 20/23 anonim ***** válasza:
39%
19es, barátnőmmel végig bent volt, meg a szülésznő is.Telefonált nekik mikor indultak, nemsokára ott is voltak. Hoztak neki inni, bátorították, a doki rendszeresen vizsgálta. Nem ült a fejénél de az elejétől fogva fél-1 óránként bement megnézte. Sőt szülés után míg bent voltak is naponta bement, ő intézte a vizitet, meg hívhatta barátnőm ha kérdése volt.
2021. aug. 25. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!