Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogyha valakinek csaszar...

Igaz, hogyha valakinek csaszarja volt tobbet nem szulhet huvelyi uton?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 05:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
59 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem. Első körben attól függ, hogy mi indikálta a császárt, másod sorban, hogy volt -e elég regeneráció, harmad sorban a jelenlegi állapot.
2021. aug. 25. 05:55
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Még annyi, hogy az orvoson is múlik. Van amelyik nem vállalja.
2021. aug. 25. 06:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A lányom császárral született,

utána lett két fiam

mindkettő simán született.

A kicsivel épphogy beértünk a kórházba.

2021. aug. 25. 06:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ, hogy mi miatt volt császár. Nekem első császár volt, a második, hüvelyi szülés. Illetve több ismerősömnél is ez volt a sorrend.
2021. aug. 25. 07:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1.faros volt - csaszar

Masodiknal 2 kriteriumot irt elo az orvos, teljen el 2 ev a ket szules kozott es a heg birja.

2 evet megugrottuk + 16nappal es a heg miatt kezi tagitasra jartam hozza az utolso hetekben 2x v 3x. Magzatviz spontan elfolyastol szamitva 4orara a kezemben tartottam a babat,annyi h eda helyett gazt kaptam h erezzem ha szakad a heg.

3.babanal mar nem is volt kerdeses h megprobaljuk termeszetes uton es sikerult is.

2021. aug. 25. 07:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban függ az első császárra miért volt szükséges.

2.császár után viszont nagyon kevés orvos vállalja a vbac2, így általában a 3.szülés mindenképp program császár.

Én 2 sürgősségi és egy program császáron vagyok túl.

2021. aug. 25. 07:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
VBAC. Nézz utána.
2021. aug. 25. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
orvos-korház és portokol válogatja. első császáros volt attol a második harmadik,hatodik,tizedik baba üvelyi,természetes szülés lehet
2021. aug. 25. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!