Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki dec 12.-re van kiirva,...

Aki dec 12.-re van kiirva, annak keszulodik mar a babaja kifele?

Figyelt kérdés

Nallam mes sehol semmi,csak neha josloim vannak,viszont ahasam sincs annyira latvanyosan lenn,sot neha ugy fesziti magat h meg mindig savam van es nem kapok levegot...

A mehszajam 1 kicsit nyitva van,de ha magatol nem akar kibujni,a doki vasarnap meginditja a szulest.Nallatok mi a helyzet?

Elso babas vagyok es nagyon felek,viszont szabadulnak is...mar sehogy sem jo..

2008. dec. 10. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Velem is hasonló a helyzet, dec.12-re vagyok kiírva, a méhszájam már teljesen nyitva van, csak a méhnyak nem hajlandó teljesen megrövidülni, úgyhogy a dokim azt mondta pénteken csinál még egy nst-t és ha semmi nem történik, akkor hétfőn megindítja infúzióval. Tegnap megvizsgált és ma vmi rózsaszín nyálkás izé folydogál egész nap, de nem a nyákdugó, mert az már korábban elment, és nem is magzatvíz, mert inkább zselészerű. Éjjel voltak fájásaim, de aztán reggelre mintha elfújta volna a szél... Nekem is első babucim lesz és már nagyon várom. Amúgy eddig végig kifelé igyekezett, csak most gondolta meg magát, a végén meg majd úgy kell előhúzni... Jól kitol velünk, de mindegy, az ünnepeket már együtt töltjük :)

Kitartás és ne izgulj, minden rendben lesz, csak megviccelnek minket a Babucik :)

Szép, könnyű szülést kívánok!

Üdv!

2008. dec. 10. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Mie´rtindítják,ha minden ok??

Èn kivoltam írva jan 24re.Erre a lányom úgy döntött,hogy még bennt maradJan 30.-án született meg...

Nálam szóba sem volt egy he´tig az indítás gondolata.

Na mindeggy.

Könnyü szülést kívánok nektek,és nagyon nagyon Boldog Karácsonyt a babátokkal.

2008. dec. 10. 17:44
 3/5 A kérdező kommentje:
En nem banom h ha inditani kell csak kicsit felek(mondjuk felek igy is-ugy is),lagalabb hamarabb tul leszk rajta...a doki szerint nincs mire varni mert 3500gr felett lesz,nem picike h varjunk meg par napot...amugy meg vasarnap pont ugyeletes lesz...amugy is benn lenne velem,de valahogy megnyugtatobb az a tudat h ha vasarnap is szulunk akkor egesz nap ott lesz velem...
2008. dec. 10. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
De jó nektek, hogy legalább tudjátok a napját, hogy mikor indítják meg! Én is dec. 12-re avgyok kiírva, méhszáj c2111, esténként, éjszakánként erősebb jóslók, de amúgy semmi. Én holnap megyek a dokihoz mindenféle vizsgálatra, de addig onnan el nem megyek, amíg nem mond egy konkrét napot, hogy mikor indítja meg. Nekem ez a második babám, az elsőt 1 héttel túlhordtam és igen, ez egyáltalán nem veszélytelen, nem véletlen, hogy a törvény max. 2 hét túlhordást engedélyez, de a legtöbb kórházban már 1 héten belül megindítják. Senkinek nem kívánom, hogy végigcsinálja azt a tortúrát amit az egy hetes túlhordás jelentett... Ráadásul kezdek aggódni, hogy másodjára se születik meg időben... Ezek szerint genetikailag van velem valami probléma? Mert nem elszámolták az időpontot, ez 1000 %! Hasam már jópár hete teljesen leszállt, a nyákdugóm 2 hete távozott, fejem is eltorzult. A nagytakarítást is elkezdtem, szex is volt kétszer, de semmi. Tényleg aggódom!!! Remélem megszülünk, holnap telihold lesz, állítólag az minden nőre hat!
2008. dec. 11. 10:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Jo lenne,ha hatna ram is...

En a nyakdugot nem vettem eszre h tavozott volna,a csipom viszont hetek ota faj,foleg ejszaka,az ejjel is meg fel 4kor nem aludtam mert annyira felfele nyomja magat,es mar 2 napja hasmenes szeru tuneteim vannak,a szam is bedurrant...es szinten 2-3 napja oriasi gombocot erzek a torkomban,szinte meg enni sem tudok.....

Nem maradt mas hatra ...varjuk a csodat...:o)

Konnyu szulest nektek!

2008. dec. 11. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!