Kb egy órája van 10perces fajadaim ...de nem erősödik.. erősebb menzesz szerűen fáj . 40+2napos vagyok ...menjek korhazba? Vagy várjak még?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 22:48
11/26 anonim válasza:
Ès a kòrhàzban is azt mondtàk, hogy RENDSZERES 5 percesekkel memjen. De a gyakori nèpe szerint mindennel kòrhàzba kell szaladgàlni....
12/26 anonim válasza:
Csak megjegyzés, hogy azért, mert a gyakorin valaki odaírja, hogy szülésznő/orvos/gyógyszerész/..., én nem biztos, hogy készpénznek venném.
13/26 anonim válasza:
5 percesekkel menj be csak.jobb otthon vajudni,.ha nem mulik el sétálásra ilyenekre,igazi fájások.hogy vagy?
14/26 A kérdező kommentje:
Most ment el egy darabka nyák dugom. ..hát fajdogal de semmi komoly...
2021. aug. 22. 15:47
15/26 anonim válasza:
Jò vajùdast, szülest. Innentől lehet mèg pàr óra, de több, mint egy hèt is.
16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm.... Hát bízok benne hogy nem lesz már egy hét....
2021. aug. 22. 17:16
17/26 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom..nem hiszem el.. teljesen elmúltak a fajasok......létezik ilyen? Akkor a tegnap esti csak joslo volt?
2021. aug. 22. 20:19
18/26 anonim válasza:
ha elmultak a fájásaid pihenésre,sétálásra,melegvizre csak joslo
19/26 Reni 28 válasza:
Szia! Nekem is így volt, 40+6 napra szültem. Mindennap kellett mennem ctg-re, busszal mentem, mire haza értem, mindig görcsöltem. Éjjel 2-kor kezdődtek a fájások, de én nem gondoltam hogy ez szülés lesz. Reggel bementem a kórházba fél 9-re , és ott derült ki hogy beindult a szülés, de még így is nagyon sokat vajúdtam ott. A kórházba érkezést követően kb másfél órára rá elkezdtem vérezni (ha otthon vagyok tudtam volna hogy ez tágulásos vérzés) úgyhogy nyugi, biztos észre fogod venni, mikor beindul a szülés. Gyors szülést kívánok
20/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok...ma már nem engedett haza a doki ...azt mondta biztosabb ha már nem megyek haza...ha nem indul akkor pénteken indít
2021. aug. 23. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!