Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik szoktak történni, elhangoz...

Mik szoktak történni, elhangozni egy szülés felkészítő tanfolyamon? Érdemes rá elmenni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a szülnijó tanfolyamon voltam és nagyon élveztem, nagyon sok hasznos tippet kaptam ott. Szerintem megérte.
2021. aug. 12. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Ha első terhesség, akkor érdemes elmenni. Meg ott tudsz beszélgetni más kismamákkal.
2021. aug. 12. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem totál nem érte meg.

Ahol szültem kórház, annak a felkeszítőjét választottam, fizettem be.

Elmondták, mennyi féle lehetőség van a vajudásra, kitolási pozíciók milyenek vannak, milyen fájdalomcsillapítást választhatok. Hangulatfény, illóolajok stb stb...

Megmutatták a legpuccosabb szülőszobát, mint kiderült oda nem mindenki kerülhet be, csak bizonyos dokik kismamái...

Ehhez képest csak ágyon fekve, géphez kötve vajudhattam, semmi fájdalomcsillapítót nem kaptam, akárhogy könyörögtem, háton fekve kikötözött lábakkal tolhattam csak ki a fiam.

A szülőszobáról meg ne is beszéljünk, nagyon durván fapados volt a bemutatotthoz képest.

Szóval én nagyot csalódtam, semmi hasznomra nem volt.

2021. aug. 12. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
3-as: az a szülésfelkészítő tényleg nem érte meg és utólag beperelném a helyedben az egész kócerájt! Ez nem normális dolog, amin átmentél, csak tudd!
2021. aug. 12. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

első válaszolo:szülni jó annak van fent youtubeon csatornája és videói is,facebookon is fent vannak.

kérdező:érdemes elmenned szülés felkészitőre, mert légző gyakorlatokat tanulsz, meg megismerkedhetsz beszélgethetsz kismamákkal

2021. aug. 12. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt nálam is, mint a 3-asnál. A színésznő megmutatta, milyen szuper szobák közül lehet majd választani, aztán amikor szültem (pont ő volt ügyeletben), mondta, hogy átkísér a szülőszobára, és már ott is voltunk az egyik legfapadosabban. Mondjuk egyébként is feküdni terveztem, meg sokat voltam ctg-re kötve is, szóval nem használtam volna ki egy jobban felszerelt szobát, de azért na. Valszeg azok a fogadott dokisoknak vannak.

Ettől függetlenül szerintem egyre megéri elmenni, elmondják, hova kell menni, ha beindul a szülés, mi a menete ott a dolgoknak, látsz képeket, lehet kérdezni - ez szerintem külön jó, ha ügyeletben szülsz és nincs kit kérdezni.

2021. aug. 12. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
Kórházi szülésfelkészítőre totál felesleges menni. Én az elsővel voltam, de ugyanazokat a dolgokat,amiket elmondtak, simán elolvashatom a neten is. Egyedül a szülőszoba látogatás volt hasznos, legalább tudtam,hova fogok érkezni. Illetve befizettünk egy gyermek elsősegély tanfolyamra.
2021. aug. 12. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
"Covidra már be van oltva a kismama?"
2021. aug. 16. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!