Csillll kérdése:
A császármetszés után a sebfájdalom milyen jellegű és mennyire kibírhatatlan? Akkor is fáj ha nem mozog az ember?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 10:53
11/14 anonim válasza:
Szia!
Én nagyon féltem hogy mennyire fog majd fájni és azon kívűl hogy égett és húzódott nekem semmi bajom nem volt vele. Könnyebben mozogtam mint az a két csaj akinek gátat vágtak. Vigyél jó hosszú fáslit a kórházba megkötöd az ágy végéhez és könnyebb felülni. De mondjuk nekem ez se volt. Kerekedik a szemem mindig hogy milyen fájdalmakról írnak a császárosok. Én szerencsére nem szenvedtem műtét éjfélkor volt és reggel 9 kor már kint a folyosón sétálgattam (na azért én se rohantam) a babámmal lezuhanyozva hajat mosva stb... Nem engedd el magad szerintem ez is sokat számít. Engem úgy hajtottak vissza a szobába hogy egy ilyen nagy hasi műtét után nem lehet mászkálni stb...
12/14 anonim válasza:
Sziasztok..engem tegnap csaszaroztak.szt kell hogy mondjam hogy maga volt a pokol.hiaba kaptam erzestelenitőt,egyszerűen mindent éreztem,hiszen meg sem várták a hatást.. Aztán végül el altattak. Ez délután 13 óra kor történt,es csak ma reggel 6-kor bírtam csak fel kelni az ágyból... Első próbálkozással el is ajultam,aztán egy kisebb szünet után megint próbálkoztunk.. Végül sikerült felülnöm,es ra 1 órára bírtam csak felállni.. Nagyon feszül a hasam,es szúrást érzek minden lefekvésnél...de erőt veszek magamon,hiszen a babamra koncentrálok mindig..
13/14 anonim válasza:
Jézusom, kedves utolsó, ez iszonyatos!:( Remélem azóta szépen meggyógyultál! Kitartást!! :)
14/14 anonim válasza:
Sziasztok, nekem is nagyon kemény volt. 5 óra vajúdás után, császár lett a vége. Az első két nap nagyon nehezen ment a felkelés az ágyból. Harmadik nap már könnyebb volt...azzal a módszerrel felülni amit a nővérke mutatott. Oldalt fekve a kezeddel nyomod fel a felső testedet az ágyból. 4. nap már otthon voltunk de annyira rosszul voltam hogy visszamentünk az ügyeletre, ahol kiderült hogy a varrás túl szoros és megigazították. Utána jobb volt. Már két hete hogy volt a műtét de még mindig fáj a vágás, pedig szép. Nem gennyes vagy ilyesmi. Mert állítólag olyan is van. Mindenkinek kitartás. Tényleg nem szabad elhagyni magad. Azzal is egyet értek hogy ne csak háton oldalt is kell aludni, azóta nekem is jobb. Előrre félni pedig felesleges. Élvezzétek a babavárást. Különben is mindenki fájdalom küszöbe más. Nekem az első hét volt nagyon kibírhatatlan és sokat sírtam is. Bár nem én vagyok a hibás mégis úgy éreztem hogy miattam lett császár. Ezek a hormonok összezavarnak rendesen. De itt a két hetes gyógypirulám, a kisfiam. Jó babázást nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!