Rh- vagyok a babám rh+,kaptam anti d-t.Kellett volna menni valamilyen kontroll vérvételre 6 hónappal szüles után,de elmaradt,mi ez a vérvétel?
Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy hol veszik le,kell e beutaló meg hogy ez mit néz konkrétan?2021. aug. 3. 21:24
1/7 anonim válasza:
En ugyanigy vagyok,de beadtak az anti d t es kesz. Ssnki semmilyen kontroll vervetelrol nem szolt. Minek is kene. Nem eleg az injekcio? Mondjuk en nem szulok tobbet,nem erint a tovabbiakban az osszeferhetetlenseg.
2/7 A kérdező kommentje:
Neked nem kellett ? Itt igen,de fogalmam sincs mit néznek ezzel és minek ha kaptam anti d-t.
A covid miatt nem volt semmi, utána mi is karanténba kerültünk és elfelejtődött.
Viszont szeretnénk babát még,es ha nem késő,akkor elmennék erre a vérvételre ne ezen múljon ( azért érdeklődök itt elsőkörben mert félek a dokim majd jól lecsesz)
2021. aug. 3. 21:38
3/7 anonim válasza:
én mind a három szülésem után kaptam. pedig az első kettő után nem is kellett volna. de ennél több nem történt
4/7 A kérdező kommentje:
Ertem. Lehet ezt is kórháza válogatja???
Nekem se mondta senki csak a zárón volt, hogy :"anti-dt megkapta,6 hónap múlva jelentkezzen kontroll vérvételre a véradóba"
Csak az is fura,hogy oda nem lehet csak úgy beállítani 😅
2021. aug. 3. 21:55
6/7 A kérdező kommentje:
Az lesz. Ati d-t megkaptam, ha ennek ellenére gond lenne,az biztos nem ezen múlna. Köszönöm a válaszokat.
2021. aug. 3. 22:01
7/7 anonim válasza:
Esetleg nogyogyasznal kerdezz ra,ha mesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!