Sok betegség kijött rajtam terhesen Hogy inditsam be a szülest?
Vérszegény vagyok arra szedek 2×1tablettát
Fertőzés van a vizeletembe arra is iszom a gyogyszert
Mar a 3. Doboz antibiotikumot szedem gyulladás van a szervezetembe
Magas a vérnyomásom 2 hete és csak emelik a gyogyszert de nem segít már 2×3tablettát szedek de ugyan úgy felmegy a vérnyomásom
Epe savam is van arra is szedem a gyogyszert
Már a méhszáj nyitva van 2111 a baba feje bevan illeszkedve
A lepény 3 fokban érett
3200gr a baba
Már egyszer beindult a szülés akkor kaptam tüdőérlelőt (le is ált)
Sajnos nagyon sok betegség kijött rajtam és az orvosok csak a gyogyszereket nyomják belém félek hogy a babának baja lesz a sok gyogyszertől a doki azt mondta ha beindul magátol a szülés csak akkor szülünk de legyek együtt a párommal az beszokta inditani
Nekem nem vált be😔
Tud valaki valamilyen praktikát ami kicsalogassa a babát?
Ricinus olaj?
Köszönom a segítséget hátha beindul tölle a szüles🤞kiprobálom őket
Ha mégsem akkor fogadok orvost 🤷♀️
Szülésznő vagyok, a főiskolán is volt szó róla.
36. betöltött hét után nagy bajt nem csinál, max. nem indul be a szülés.
Azért nem egy nagy varázslat a cucc, gyakorlatilag hashajtó egy kis rosttal, hogy a bélmozgás kicsit stimulálja a méhet.
Nem fáj semmim sőt nagyon is jól érzem magam az utolsó hetekben 🙂 a doki mondta hogy szeretkezéssel probáljuk inditani
Mert ha magátol indul meg csak akkor szülünk
A baba érdeke a fontos még megsem született de rengeteg gyogyszert kell szedjek nem hiszem hogy ojan jó a hatással van a rengeteg gyogyszer rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!