Már megint túlléptem a 40 hetet. Aki hasonlóan járt? 40+3
Szerdán töltöttem a 40et. Semmi jele hogy szeretne kint lenni már. Holnap megint megyek NST-re. Hétfőn be kell feküdnöm sajna.
Van egy 4 évesem aki 40+6ra született. Vele is már befektettek 40+2 naposan. De nem csináltak semmi különöset. 2 nap kaptam kúpot de az nem használt. Meg volt oxi terhelésem. Aztán egyik reggel elfolyt a magzatvizem . Értelmét nem látom befeküdni. Persze tudom hogy jobb de hát......
Valaki aki a másodikat is túl vitte, az elsőnél is tovább?
Miért kell befeküdnöd emiatt? Mitől lenne jobb a kórházban feküdni, és várni, hogy történjen valami, mint otthon, nyugodt környezetben? A konkrét indítást azt értem, de amit leírtál, az nem az. Persze ha van valami egészségügyi oka, toxémia, elöregedő méhlepény, akármi, az más, de csak annyi, hogy túllépted a 40. hetet, hát az marhára nem indokolt. Már bocs.
Amúgy nekem az első 40+3, második 40+5 született, mindkettő teljesen "váratlanul", már olyan értelemben, hogy az NST semmit nem mutatott reggel (már minden nap be kellett mennem, de most azért a napi fél óráért tudod, kinek volt kedve beköltözni a kórházba), este meg megindultak szépen a fájások maguktól. Az első 8, a második 4,5 óra vajúdás után lett meg :)
Kitartást, kérdező és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!