Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ajándékcsomag pénz helyett a...

Ajándékcsomag pénz helyett a szülésznek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Terhességem alatt egy saját magam által választott orvosnak a magánrendelésére jártam az elejétől. Reális árat kért mindig (6000ft)

Viszont úgy tudom hogy ha épp megindul a szülés és ő nincs bent a kórházba, nem lehet behivni, valamint pénzt sem fogadhatnak el a szülészek.

Pont ezért jutott eszembe az, hogy inkább X összegért csinálok egy ajándékcsomagot, mert ezzel pénzt nem adnék, és ha épp nem is az én orvosom lenne majd bent, hanem más, akkor ő kapna az ajándékcsomagot, mert ha szépen végzi a munkáját, ezt bármelyik orvos megerdemelne. :)

Ti mit raknatok egy ilyen csomagba? :)

2021. júl. 31. 11:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Havi 1 millát simán megkeresnek, vegyenek belőle ajicsomagot magunknak a dokik. Csecsemősöknek, szülésznőknek inkább adnék.
2021. júl. 31. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Igaz, nem a kérdésedre válasz. Nagyon is kiharcolják maguknak mivel engem behivott az irodájába a szülész és megmondta kerek perec hogy nem írja alá a zárót csak ha valaki hoz be x összeget. Én ott köpni nyelni nem tudtam.
2021. júl. 31. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

Kedves utolsó!

Remélem feljelentetted, vagy minimum alaposan leordítottad a fejét!

Eszem megáll milyen pofátlan emberek vannak.

2021. júl. 31. 22:55
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Inkább a kórház szülészeti osztályát támogasd. Ismerek olyan orvost, aki ha pénzt kapott azt az osztályon lévő műszerek stb fejlesztésére ajánlotta fel. Annak szerintem mindenki számára haszna van, az ott dolgozók, olyan eszközöket szerezhetnek be például, amit amúgy nem tudnának.

2021. aug. 1. 08:30
 15/15 anonim ***** válasza:
95%

Miért járna neki???

Ahol én élek, hogyha ez felmerül benned és csak célzol rá a dokinak-ápolónak, akkor simán fel fog jelenteni megvesztegetési kísérlet miatt.

Ja, hát igen, ez a szr Nyugat, ahol nem húznak le mindenkit "hálapénz" címén.

2021. aug. 1. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!