Ajándékcsomag pénz helyett a szülésznek?
Sziasztok!
Terhességem alatt egy saját magam által választott orvosnak a magánrendelésére jártam az elejétől. Reális árat kért mindig (6000ft)
Viszont úgy tudom hogy ha épp megindul a szülés és ő nincs bent a kórházba, nem lehet behivni, valamint pénzt sem fogadhatnak el a szülészek.
Pont ezért jutott eszembe az, hogy inkább X összegért csinálok egy ajándékcsomagot, mert ezzel pénzt nem adnék, és ha épp nem is az én orvosom lenne majd bent, hanem más, akkor ő kapna az ajándékcsomagot, mert ha szépen végzi a munkáját, ezt bármelyik orvos megerdemelne. :)
Ti mit raknatok egy ilyen csomagba? :)
Erről le kellene szokni. Ha nem kapnak paraszolvenciát az egyszerű emberektől, tán megpróbálják kiharcolni a béremelést a kormánytól, akinek a dolga lenne egyébként az, hogy megfelelően bérezzen.
De ha annyira adnál valamit akkor ne konkrétan annak a személynek, hanem a nővérszobába egy ajándékkosár kávéval, teával, teasüteménnyel, gyümölcsökkel. Tehát az osztály kapná meg, nincs paraszolcencia szaga.
Kedves első! Úgy tudom hogy elfogadhatjak 8000ft értékig.
Kedves második köszönöm a választ ez nagyon jó ötlet :)
És kedves utolsó! Azért mert én megszeretnem, és vagy a kérdésre válaszolsz vagy ne is válaszolj!
Kedves 5ös, nagyon modortalan vagy, de hát ezzel nem engem, hanem magad minősíted 😉
Kedves utolsó köszönöm a választ ☺️
Kedves 7es.
Te sem a kérdésre válaszoltál. Látom vannak értelmezési problémák néhány embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!