Ezek szülési fájások?
Ma reggel óta menstruácios enyhe görcseim voltak (össze vissza jöttek)
Délután jött nagyon erős derék fájás ami 40-50mp ig tartott+bekeményedett a pocak az is össze vissza jött
Most elkezdtem számolni és 16 percenként jön a derékfájás (4.) És 40mp ig tartanak fájás közben bekeményedik a pocak
Egy pontban fáj de nagyon
Melegzuhanyra se mulik el
Josloknak hangzik nekem. Majd ha minimum 10 percenkent jon, es mar tobb oraja tart, rendszeres, es surusodik (tehat 10 percrol valt egy ido utan, 7re, 5-re, stb, es nem ugral ugy, hogy 7-10-9-16), akkor valoszinuleg az, de meg akkoris leallhat.
Ha csak joslok, ami akar tobb hetig is johet igy random egy ideig, akkor meleg zuhanyra elmulik.
Nekem is kb így indult a szülès, szintén reggel kezdődött, enyhe menstruációs görcsökkel. Este 9kor megjegyeztem a férjemnek, hogy nagyon gyanúsak ezek a kemènyedèsek, kb 12 percenként jönnek. 10kor elkezdtem mérni őket, 10 percenként 50-55 mp hosszúak voltak. Aludni már nem bírtam tőlük de hajnali 3kor leálltak. Azt gondoltam biztosan jósló, ha beindult a szülés akkor csak nem áll meg.. 7re mentem ctg-re, az úton volt még 2-3 fájás, majd a ctg is szépen kimutatta őket. Ez után gyorsultak fel az események, d.u 2kor megszületett a kisfiam.
Szóval igen, simán lehet, hogy így indul neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!