3 ujjnyira van nyitva. Könnyű szülésre számíthat?
34. héttől 2 ujjnyira, aztán a nagy napon pedig mire a kórházba értünk már 3 ujjnyira voltam nyitva.
Örültis a szülésznő,hogy akkor "ez a baba gyorsan meglesz".
Tulajdonképpen nehéz,és apróbb problémákkal tarkított szülésem volt,10re értünk be a kórházba (otthon reggel 6-kor kezdődött),és du 4-re született meg a lányom.
Nekem napokig 2 ujjnyi volt, a kórházban 3. tágultam-megállt :( Csak kínlódtam, ráadásul jött a hányás... vége oxitocin lett, azzal meg kb. másfél óra fekve töltött vajúdás. Egymást érő fájásokkal.
De lényegében a magzatvíz elfolyásától kevesebb mint 6 óra alatt meglett a baba.
A szülés beindulásának napján voltam nst-n. Semmi fájásom nem volt, és semmi jel, hogy jönne a Babám, mert a doki megvizsgált és teljesen zárt voltam.
Aztán éjfélkor elfolyt a magzatvíz.
Semmi fájásom nem volt, nem is tágultam, ezért kaptam oxitocint.
Pillanatok alatt eltűnt a méhszáj, és rá egy órára már a kezemben volt a Kicsikém.
Úgyhogy ez a másik véglet, hogy szinte az utolsó pillanatig teljesen zárt minden, aztán hipp-hopp kipottyan a bébi.
Azt elfelejtettem írni, hogy első baba, első szülés.
Utolsó voltam
Vasárnap három ujjnyira voltam nyitva, kedden du-án fél egykor magzatvíz elfolyt, fájások nuku, oxitocin - brutál fájások,fél négykor megvolt a baba.
Első baba, első szülés, mondták, hogy a következőnél az első fájásnál induljak, mert ki fog pottyanni útközben.Jó fejek,nulla fájásom volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!