Pécsi Szülészeti Klinikán tényleg nagyon kivételeznek a VIP betegekkel? Pl. lefoglalhatják az VIP szobát előre hiába mondják hogy nem lehet?
Barátnőm nemrég szült ott, mondta hogy akkor szült császárral valami intézetvezető orvosnak a felesége, le volt foglalva neki a VIP szoba előre mindenki vele foglalkozott, mert ikreket szült. Beszólni senki nem mert neki, mert be voltak tojva a férjétől meg ilyenek, pedig köztudott h ott a csecsemősök nem épp a kedvességükről híresek. Másik kérdésnél olvastam, hogy 6 órával kizavarják az ágyból, neki csak 12 óra után szóltak addig a nővérek csináltak mindent a babákkal.
Itt tényleg ennyire kivételeznek? Elvileg Egyágyast nem is lehet lefoglalni előre.
Sajnos ez simán elképzelhető a pécsi szülészeten...
Barátnőmet konkrétan kilakoltatták a már megkapott VIP szobából az utolsó 1-2 napra, mert jött valamelyik 'nagy' doki betege, akinek előre be volt ígérve.
Egyszerre szültünk, én is az osztályon voltam, és a nővérek pont a mi kórtermünkben (is) ágyazva taglalták, hogy hogyan mondják ezt el Neki; meg milyen ez már. Ők sem értettek egyet, de ezt kellett csinálniuk.
Végül az osztályvezető mondta el Neki, és cserébe felajánlották, hogy nem kell kifizetnie az addig ott eltöltött napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!