Szülésnél csak a szülész nő van bent szülés alatt vagy más doktorok is?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok , nem szültem még és nem tudom2021. júl. 8. 07:04
11/21 anonim válasza:
Első gyereknél csak a szülésznő volt bent, aztán amikor történt egy kis komplikáció, akkor jött az orvos is. Másodiknál orvos vezette le a szülést.
12/21 anonim válasza:
#1 megkérdezték, hogy bent lehetnek-e. 21 óra vajúdás után nekem akkor már mindegy volt. :D Egyébként nem zavartak a kutyát sem, megálltak a sarokban és jegyzeteltek.
13/21 anonim válasza:
12. ez a jó hozzáállás, köszi minden orvostanhallgató nevében. :)
14/21 anonim válasza:
van, akit nem zavar, ha bent vannak, van, aki leblokkol.. miért nem lehet ezt elfogadni?
15/21 anonim válasza:
Leblokkolja a szülés folyamatát, ha szakemberek vannak ott, akik tanulni szeretnének? 😳
16/21 anonim válasza:
hát, ha neked ez elképzelhetetlen, akkor hozzád menjenek be. Én olyan szinten tudok befeszülni, hogy egy sima manuális vizsgálatot nem tud megcsinálni a doki, volt rá példa.
17/21 anonim válasza:
Attól még a gyerek kijön hiába blokkolsz le vagy feszülsz be.
Ha az én szülésemkor éppen be akarnak jönni a hallgatók, akkor jöjjenek.
18/21 anonim válasza:
"Attól még a gyerek kijön"
aha. oké.
19/21 anonim válasza:
Maradt bent gyerek már valakiben? Aha. Oké
20/21 anonim válasza:
nem, nem maradt bent. van fogó, vákum, meg császár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!