Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél csak a szülész nő...

Szülésnél csak a szülész nő van bent szülés alatt vagy más doktorok is?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok , nem szültem még és nem tudom

2021. júl. 8. 07:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az orvos is bent volt, illetve még pár egyetemi hallgató.
2021. júl. 8. 07:12
 2/21 A kérdező kommentje:
Egyetemi hallgatók is ??? Uhhh az elég kellemetlen.
2021. júl. 8. 07:12
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam csak a doki és a szülésznő. Illetve még a férjem
2021. júl. 8. 07:34
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
2, az lenne a kellemetlen, ha nem lenne lehetőségük tanulni.
2021. júl. 8. 07:40
 5/21 anonim ***** válasza:

Én mikor bementem szülni, kifejezetten kértem, csak az legyen benn, aki szükséges. Erre úgy aláiratták velem a papírt, hogy észre se vettem. Másik 8al elém tolták, nem volt időm elolvasni. Így aláírtam, hogy beleegyezek.

Ez volt reggel 8kor. Este 7ig a megfigyelőben voltam csak, azalatt 4x vizsgáltak meg manuálisan, mind a 4et más csinálta. Volt olyan vizsgálat, ahol konkrétan 5en néztek farkasszemet a micsodámmal.

Szülőszobára 7kor raktak, 2kor szültem meg. Ezalatt 3 szülésznő és 3 orvos nézegetett felváltva.

A megfigyelős rész marha kellemetlen volt, de hogy a szülőszobában kik voltak benn, az már hidegen hagyott a fájások miatt.

2021. júl. 8. 08:38
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz más doktorok alatt? Szülészorvos, szülésznő meg esetleg egyetemi hallgatók.
2021. júl. 8. 08:47
 7/21 anonim ***** válasza:
71%
Na igen, kerüljenek ki az egyetemről úgy hogy mindent tudnak és minden szuper, de beteget meg ne lássanak élesben mert jaj a jogaim.
2021. júl. 8. 08:56
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Vajúdás alatt csak a szülésznők jöttek be, befekvéskor volt ott a doki, meg a szülésre jött be. Más nem volt bent, csak a férjem még. Az első szülésem alatt 2 szülésznő volt felváltva, mert az egyik tanuló volt, a 2.-on 1 volt végig.
2021. júl. 8. 09:57
 9/21 anonim ***** válasza:
70%
Orvos+szülésznő+párom és a végefelé jött egy csecsemős nővér, varrásnál meg egy "diák fiúcska" is - ez később derengett csak, a párom azt mondta, hogy kérdezte az orvos tőlem, hogy bejöget-e és én igent mondtam... Nem voltam képben 😅😒
2021. júl. 8. 10:21
 10/21 anonim ***** válasza:
71%

Az orvosom volt benn és egy szülésznő meg egy tanuló volt vele. De nagyon kedves volt végig a tanuló szülésznő is.

Rezidenseket is akartak hozzám küldeni de nem egyeztem bele, hogy 6 rezidens bámuljon.

2021. júl. 8. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!