Mit tortent ekkor?
Miutan elment a magzat vizem, hiaba mondtak hogy meg nem kell be mennem, be mentem, mert veres volt.
Felfekudtem a kis agyra 1 perces fajasokkal es ram raktak a korongokat, mikor hirtelen durvabb lett a fajdalom es a nover fel pattant es oldalra fektetett. Kozbe kiabalt ki a szobabol. Be rohantak vagy 6 an. Hordozhato uh- geppel, a felere nem emlkeszem. Kaptam bogyokat, egy lany nyugtatot, egy masik nover, le tepte rolam a nadragot es kesztyus kezzel belem nyult, es mikor ki huzta az ujjat ver is frocsogot. Itt mit csinalt? Mar 8 cm tag voltam.
Angliaban szultem es minden olyan gyorsan tortent. Masfel orat toltottem a korhazba es megszuletett a baba, bent is voltak komplikaciok, majdnem vacumozni kellett.
Ctg-t tettek ràd,’egnézték a baba szívhangját.
Durva fájáskor szinte biztosan leesett a baba szîvhangja azért kiabált.
Vér előfordul, viszont meg kellett nèznie nem esett-e előre a köldökzsinór, amikor elment a maguatvíz, mert az elnyomhatja az oxigén eljutását a babához,az pedig a baba halálához vezet.
Első felvetése lehetetlen, hiszen ha elfolyt a magzatvíz, akkor a burokrepesztés szükségtelen.
Mi lett a szülés vège?
Jah látom h vákuum majdnem
Gyorsan ki kellett volna venni, de már előrehaladott
( nálam volt vákuum)
Gratulálok a babához!
Akkor valoszinu a koldok zsinort nezte?
Koszonom!
Milyen volt a vakuum?
Nem volt gond, nem fàjt
Inkább a hozzá tartozó kötelező gátmetszés volt rossz
De az is icipici volt, gyorsan felépültem
Azóta volt egy könnyebb szülésem is. Gátvédelemmel
Hát nem nyugtattál meg kérdező. Én is Angliában fogok szülni. Most 31 hetes vagyok es elkezdtem izgulni, hogy mi lesz itt. Addig már ugye nem nézik ultrahanggal a babát. Kicsit félek.
Azért jól vagytok? Minden rendben ment a végén?
Igen, meg itt nincs a szokasos nst.
Ne aggodj, ha erzed hogy menni kell akkor menni kell. De azert varj amig 5 percesek a fajasok, nekem teloba azt mondtak majd akkor hivjam oket ha 3-4 percesek. Ha elotte be mesz kepesek haza kuldeni.
Amugy minden rendben volt, megszuletett a fiam es egeszseges ez a lenyeg. ugyesek voltak, gondolkodtam hogy irjak e birth plant, de foloslegesnek talaltam. Olyat kerdeznek hogy vannak diakok es esetleg bent lehetneke, de te dontod el. En ugy voltam vele hogy legyen, lehet pont o van nyugtato hatassal ram, es igy is volt, olyan kedves volt.
Aztan kivetelesen pont kaptam sajat szobat is de az ritkabb esett. Az ebed es a reggeli nagyon finom. Rendes etlapjuk van amin lehet valasztani minden fele husbol, csirket ettem steakburgonyaval es fott zoldsegekkel szosszal, fish and chips is volt. Levest is lehetett volna kerni. Desszertbol is van valasztek.
1 napot kell csak bent lenni.
Ha barmi kerdesed van irhatsz privatban is. Helyileg hol vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!