A pécsi nőgyógyászati klinikáról milyen szülészt ajánlotok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 21:25
1/9 anonim válasza:
Szia Én tavaly szültem ott.Én csak szülésznőt fogadtam,mert a munka nagy részét ő csinálja.A szülésznőm Kaizer Melinda volt.Nagyon ügyes,még a kézzel való tágítás sem fájt.Az orvos ügyeletes volt,de szintén nagyon ügyes volt.Finoman vizsgált,ami nem hátrány,mert ha bemész,akkor óránkét vizsgálnak.Ő dr papp Szilárd volt.Fiatal doki,de csak ajánlani tudom.Akiről még csak jót hallottam az Várnagy doktor.
2/9 anonim válasza:
Én 2 hete szültem a klinikán Ferkel Eszter szülésznővel; és bár nem fogadott szülésznő volt, nagyon rendes és odafigyelős volt, gátvédelemmel szültem, maximálisan tudom neked ajánlani.
3/9 anonim válasza:
Nekem fogadott dokim volt, de nagyon jó szülésznőt fogtam ki. Fábián Editnek hívják, a következő szülésemnél is szeretném, ha ez a páros lenne ott velem, nagyon meg voltam elégedve az orvosommal is és a szülésznővel is.
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi én nem fogalmaztam pontosan,milyen szülész-nőgyógyászt ajánlotok??Vagy akiket írtatok nőgyógyászként is dolgoznak,rendelőben??
2010. aug. 27. 21:25
6/9 anonim válasza:
Ja bocsi,csak engem megkevert az első válaszoló,hogy szülésznőről írt. Szóval Fábián Edit, a dokim Labossa Gusztáv volt.
8/9 anonim válasza:
Két dokit tudok ajánlani: Papp Szilárd és a Hartmann. Ők biztosan figyelnek, arra mi a jó neked és együttműködve, nem előírva dolgoznak veled.
9/9 anonim válasza:
A Hartmannról én rosszakat hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!