Császár után milyen fizikai problémáid voltak/maradtak?
Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 21:18
11/16 anonim válasza:
10 egyszerűen érezni, de nehéz leírni az érzést. Olyan diszkomfortérzet, húzódás, bizonyos napokon fájdalom, hogy ez csak összenövés lehet. De ezt igazolni nem tudja sem uh sem más, csak ha felvágják az embert, ezt meg azért csak úgy indokolatlanul nem teszik.
12/16 anonim válasza:
8 vagyok. Én onnan sejtem (mert ugye engem sem nyitottak újra fel hogy igazolva legyen) hogy peteérés környékén olyan fájdalmaim voltak minden mozdulatra a méhemnél, hogy fájdalomcsillapítót kellett szednem.
13/16 anonim válasza:
Akkor hála istennek nincs osszenovesem 🙏 vagy legalábbis nem tudok róla mert semmi ilyen bajom nincs. Aztán kitudja
14/16 anonim válasza:
13. Ha szerencséd van nincs vagy csak nincs tünet. De akár messzire is kisugározhat. Szóval akár láb fájdalom is jelezheti. A Császárvonal csoportban utána tudsz olvasni
15/16 anonim válasza:
13 vagyok. Nagyon fáj azóta a derekam. Lehet amiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!