Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben szoktak pukizni...

Bingo89 kérdése:

Szülés közben szoktak pukizni a kismamák?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
És nem csak pukizni...
2021. júl. 1. 13:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom pukiztam-e, de kakiltam az biztos
2021. júl. 1. 13:56
 3/16 anonim ***** válasza:
99%
Ó, alattam 4x cserélték a lepedőt,mert előtte egy hétig székrekedésem volt, beöntés meg nem adtak... 🙈 Ez van!
2021. júl. 1. 14:20
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
De nyugi, ami ott történik, az ott is marad. Az orvosoknak ez nem probléma, neked meg nem kell majd mesélni ezen részletekről is.
2021. júl. 1. 14:33
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Én nem tudom mit csináltam mert kb nem voltam magamnál olyan állapotban van akkor az ember. Előtte volt beöntés, úgyhogy talán túl sok minden onnan nem jött belőlem, helyette volt vér literszám.
2021. júl. 1. 14:43
 6/16 anonim ***** válasza:
46%

“Az orvosoknak ez nem probléma, neked meg nem kell majd mesélni ezen részletekről is.”

Mindenki azt gondolja persze csakmert naponta látják ezt, pedig egyáltalán nem így van. Szülésem közben a saját fülemmel hallottam miket beszèltek a mellettem lévő szobában szülő nőről aki szembe telibe nyomta a falat is....

szóval senkinek ne legyenek illúziói, hogy ők annyira közömbösek eziránt....

2021. júl. 1. 15:43
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Konkrétan fostam
2021. júl. 1. 17:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
6# És miket beszéltek?
2021. júl. 1. 17:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
igen szoktak,és sok mást is
2021. júl. 1. 21:08
 10/16 anonim ***** válasza:
86%

Szülésznő vagyok, és attól hogy természetes minden ami kijön, és soha de soha nem tenném szóvá egy nőnek sem a dolgot, még ember vagyok, és igenis undorító mikor összekakilja magát szegény anyuka. Nem tehet róla, szó nélkül letisztítjuk, de senkinek ne legyen illúziója: sokan öklendezünk magunkban ilyenkor (főleg hogy néha nem kis jelzés értékű dolog jön, hanem tényleg telibe..).

Ítélkezni én nem szoktam, nem tehet senki se erről, se a hányásról, természetes részei a szülésnek. Attól még gusztustalan, ez van.

2021. júl. 2. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!