A Szent Margit Kórházban (Budapest) Tudtok ajánlani szülészt?
Figyelt kérdés
Most vagyok az első trimeszterben és a Margit kórházba küldtek ultrahangra és megvoltam elégedve a környezettel tehát ott fogok szülni, de nem tudom ki lesz az orvosom, kinek milyen véleménye van a Margit kórházról?2010. aug. 26. 11:49
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, ismered-e ezt az oldalt, de érdemes olvasgatni:
Én Ruzsványszky Istvánhoz járok, most már 2. terhességgel, őt tudom neked nyugodt szívvel ajánlani!
Egyébként a Margitban csak jó dokik vannak, nem tudsz mellényúlni :)
2/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de én csak rosszat hallottam az ott szülő ismerőseimtől..Az egyiknek orvosi hiba miatt oxigénhiánnyal született a kisfia,a másik pedig még reménykedik h a kisfiának nem lesz semmi baja a későbbiekben.Ezek alapján amikor terhes lettem nem akartam itt szülni (pedig ez lett volna hozzánk a legközelebb).
3/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy az előző válaszolónak rossz tapasztalatai vannak; de én is csak jókat tudok mondani.
Dr. Sárvári Jánosnál szültem kétszer is. Nagyon emberséges és segítőkész orvos. Akiknek ajánlottam, mind maximálisan elégedett volt vele.
Kellemes várandósságot, könnyű szülést kívánok!
4/5 anonim válasza:
Szia!Én a Margitba szültem az első babámat és a 2.-at is ott fogom.Nagyon megvoltam elégedve a dokival is és a szülésznővel is.Dr.Burik Zoltánnál szültem.Panaszt még senkitöl nem hallottam.Nagyon sok ismerösöm ott szült és mindenki dicsérte a dokikat.
5/5 anonim válasza:
Én a Margitban szültem,és oxigén hiányosan született a lányom.15 hónapos és még kúszni sem tud.
Nincs az a pénz,hogy én valaha az életben még egyszer ott szüljek!
Az orvosom nevét nem írom le,de itt a felsoroltak között van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!