Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » HPV egyértelművé teszi a...

HPV egyértelművé teszi a császárt?

Figyelt kérdés

Sajnos már régebb óta küzdök hpv-vel, hol kimutatható, hol nem... most, hogy várandós lettem újra előjött. Félidős vagyok, így azt mondta a dokim, hogy ráérünk ezzel foglalkozni, most még ne stresszeljem magam ezen. Ő abszolút a császárt javasolta, de azt mondta, hogy a 30. hét körül vissza térünk rá. Olvastam régebbi kérdéseket ezzel kapcsolatban, és az orvosom is korrektül tájékoztatott, így azthiszem nincs is min gondolkodnom.. :)

Csupán arra vagyok kíváncsi, hogy aki ilyen vírussal küzd és tudott is róla a terhesség alatt, Ő hogy szült?

Ha van olyan hely, ahol lehetséges természetesen szülni vele, ott van tapasztalat fertőzöttségről a babáknál?

Én egy kis esélyt sem akarok adni, hogy bármi betegsége legyen miattam a picinek, így valószínű, hogy császárosok leszünk!

2021. jún. 22. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
nem
2021. jún. 22. 13:12
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Ez nem így megy, hogy van olyan hely... ha neked van, elkapja ő is.

Azt nem értem, miért nem állnak neki most kezelni. Lehet addigra el is múlna

2021. jún. 22. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
A HPV nem múlik el soha.
2021. jún. 22. 13:19
 4/11 A kérdező kommentje:

2es, nem azért kérdeztem, hogy van olyan hely, mert elmennék oda, hanem ott van tapasztalat :)

A kezelést azzal indokolta a doki, hogy ez nem olyan probléma, ami miatt várandósan gyógyszert kell szedni. Én nem értek hozzá, nekem terhesség előtt sem kezelte egyik doki sem, pedig 2 tudott róla. Olyat is mondott a mostani dokim, hogy megcsonkitják a méhszájat, ha rossz a citológia, szerencsére nekem az évek óta ugyan az, így ez sem jön szóba terhesség alatt.

2021. jún. 22. 13:21
 5/11 A kérdező kommentje:
3as, a dokim is ezt mondta, hogy csak nem lehet kimutatni maximum, arra jó a kezelés, mert erősödik az immunrendszer, de az mindig ott lesz.
2021. jún. 22. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Na álljunk meg

A hpv nem múlik el soha, de a hpv szemölcs igen. És azzal fertőzöl.

Javaslom keress másik orvost, mert arra gyógyszer nincs. A szelölcsöt lehet égetni, kaparni, fagyasztani

2021. jún. 22. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

A HPV infekció nem indok a császármetszésre. Sőt,a condyloma sem, csak akkor, ha akkora, hogy szülési akadályt képez.

De ha szemölcsöd sincs, akkor pláne az ágvilágon semmi ok nincs rá, de há nyilván könnyebb így lerendezni....

2021. jún. 22. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7 te miről beszélsz?

Eleg ha pár mm es condyloma van, az is megfertőzi.

2021. jún. 22. 17:20
 9/11 A kérdező kommentje:
7es, nem tudom hol olvastál olyat, hogy nincs szemölcs, hiszen erről szó sem volt.. :) amúgy meg, nagyon hülyeség, amikor valaki azt gondolja, hogy a császár a könnyebb út :) én pl személy szerint jobban félek tőle
2021. jún. 22. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Az orvosnak könnyebb, nem neked.

Honnan vettem? Úgy, hogy nem szemölcsöt írtál, hanem hpv fertőzést. Magas kockázatú hpv pl. nem okoz szemölcsöt. Feltételeztem (ezek szerint rosszul), hogy ha szemölcsöd lenne, akkor azt írtad volna.

És onnan veszem, hogy nem indokolja a császárt, hogy munkából kifolyólag olvasok szakirodalmat.

[link]

(A legvégén van a lényeg, tefonon nem sikerül kimásolnom).

2021. jún. 22. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!