Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés miatt kinek milyen...

Szülés miatt kinek milyen problémái lettek?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt az aranyeres gondokat, végbélrepedés , húgyúti problémák,méhen belüli sérülések stb stb...és mennyi idő alatt sikerült ezekből meggyógyulni és hogyan.

2021. jún. 17. 14:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a gátmetszés piszok nehezen gyógyult. Hiába volt naponta fertőtlenítve, kenegetve sebkezelővel. A jeges borogatás is annyit ért, mint erdőtűznek egy kancsó víz. Ráadásul kaptam egy jó kis húgyúti fertőzést, amivel szintén hetekig szenvedtem.

3 és fél hónapja szültem. Ami azóta is megvan, az a vizesedés (a lábamon brutálisan látszik), illetve a gátsebem helye pokolian fáj, ha olyan pózban fekszek a hátamon, vagy sokáig ülök, pedig a heg már abszolút nem látszik. A lógó hasam, a hegeket, meg a kufferméretű fenekem meg se említem, mert ez tényleg csak a szemeket zavarja, lényegében egészségügyi gondokat nem okoz.

2021. jún. 17. 18:05
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

11 vagyok

Hegek helyett striát akartam írni

2021. jún. 17. 18:08
 13/18 anonim ***** válasza:
19%

AZ 1-es vagyok, négy szülésen vagyok túl és semmi problémám sincs.

Az orvosom mondta, hogy a legtöbb esetben a gyorsított szülés, a terhesség alatti elhízás az ok, meg az, hogy a legtöbb nönek teljesen elgyöngült medencefenéki izomzata van.

Szerinte a nö normális (optimális) súlyához képest max. 15 kiló az, ami elfogadható, ha túlsúllyal indul valaki, akkor ennél jóval kevesebb is böven elég, a szülésnél kivárja, amíg magától lezajlik, és ha elötte a nö rendszeresen intimtornát végzett, akkor sokkal könnyebben megy a szülés, és utána sem marad vissza semmi.

Akiket ismerek, azoknál gyakorlatilag semmi gond nem volt a szülések után sem.

2021. jún. 17. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne lenne probléma a tág p.nci, lógó mell? Férjemnek nem tetszik.
2021. jún. 17. 18:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Amúgy a tág dolgon agátplasztika segít és tb alapon lehet kérni én úgy tudom legalább is az orvosom felajánlotta , mert nekem sincs már szinte ott normál méretben semmi:D 1-es ez igaz, hogy a gyorsítás nemfeltétlen hasznos, de sajnos akkor is lehetnek sérülések ha nincs semmi és nem szedett fel a nő 20kilót. Mert lehet nagyobb a baba vagy bármi:/ nálam is az volt , hogy nagy volt a babám szélességre ( amúgy kicsi volt kis gombóc) es gallyra tett. (3.baba amúgy) A többinél semmi nem volt szépen gátvédelemmel megvolt ..most is sikerült , de a hátsómat kinyírta és a csípőmet a szülés iszonyúan fájt utána minden :/ rendesen nem tudtam felállni két hétig azóta se jó meg kell nézetnem. Igazából csak kiváncsi vagyok másnál is okozott e ilyen gondokat ,amivel orvoshoz kellett menni.
2021. jún. 17. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmi nem változott.
2021. jún. 17. 22:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Császár utáni hegletapadás, belül összenövések, amelyek főként telt hólyagnál fájdalmat okoznak.
2021. jún. 18. 06:08
 18/18 anonim ***** válasza:
97%
3,5 hónapja szültem, néha bepisilek.
2021. jún. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!