Reménykedjek e még abba hogy magától megindul a szülés?
Figyelt kérdés
Hétfőn töltöm a 39.hetet,fájásaim nincsennek,jóslófájás sincs,nyákdugóm se ment el,méhszájam zárt (C:1000- 18.héten C:2000 volt)
NST fájásokat nem mutat.
2021. jún. 12. 13:24
11/13 anonim válasza:
Nekem egyik gyereknél sem volt semmi előjel, csak úgy beindult a szülés. Az első a kiírt napon, a második a betöltött 39. héten született. Nyákdugóval elsőnél nem találkoztam, másodiknál a szülés napján távozott. Elsőnél zárt volt a méhszáj a kórházba érkezéskor, másodiknál 1 centire volt nyitva. Úgyhogy van esély rá, hogy beindul magától.
12/13 anonim válasza:
Én is pont hétfőn töltöm a 39-et, és én sem igen érzek semmit. Fájások sincsenek az nst-n, a méhszájam még mindig 3000. Habár annyira virgonc sem vagyok, mint ahogy te írod, mert már mindenhogy kényelmetlen a fekvés is, meg kb. fél óránként járok pisilni. De már bármelyik nap kibújhat, és legfeljebb 2 hét van vissza. Kitartás!
13/13 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi előjel, 40+6 napon hajnalban kezdődött el magától a dolog. Azt hittem már sosem indul be. Nálad is simán megindulhat bármikor, nem feltétlenül lesz előtte semmi ráutaló jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!