Koronavírus elleni oltásom nincsen, szülésnél ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Már csak pár napom van a terhességből. Eddig se szerettem volna az oltást, így terhesen tartottam tőle nagyon is. De bejött az hogy pl. Kórházakba is kötelező az oltási igazolvány. Ez valamit befolyásol kismamák esetén ha nincsenek beoltva?2021. jún. 3. 12:57
1/5 anonim válasza:
PCR tesztet és antigén gyorstesztet fognak elvégezni.
2/5 anonim válasza:
Így van ahogyan az 1.írja.
Bár szerintem ezt kórház válogatja. Mert nálunk pl. csak úgy jöhet látogató ha van védettségi igazolványa vagy 48 órán belüli PCR teszt. (Ha egyik sincs pl. apukának, nem engedik be az osztályra)
3/5 anonim válasza:
Szerinted mit befolyásolna? Nem engednek szülni és elküldenek haza, hogy szüld meg karanténban? Nyilvánvalóan nem fog ilyen történni... Csinálnak egy PCR tesztet, ha negatív akkor minden úgy történik mint amúgy, ha pozitív akkor is, csak szülés után egy személyes szobát kapsz, ennyi.
4/5 anonim válasza:
Nem kötelező semelyik korházban az oltási igazolvány...
Tervezett műtétek elött számít, mert ha nincs, akkor kell negatív tesztet vinned...
Bemész, megcsinálják a tesztet, azt az alapján mész a szülőszobára. Ha negatív akkor minden megy rendesen, ha pozitív akkor elkülönítenek, ennyi...
Oltasi igazolvány a látogatóknak kötelező...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2021. jún. 3. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!