Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha császármetszéssel szülök,...

Ha császármetszéssel szülök, akkor is elkötik közben a petevezetéket, ha csak akkor szólok, mikor kiderül, hogy sürgősségi császár kell?

Figyelt kérdés
Már az utolsó hetekben vagyok, de a baba még harántfekvéses, és ha addig nem fordul meg, akkor kihasználnám, hogy nem kell két külön "műtét".

2021. jún. 1. 17:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezt előre be kell nyújtani fél évvel. De ha császárral szülsz, utána is van rá lehetőséged laporoszkóppal, csak akkor 1 év kb a lefutás. A doki max akkor köt el közben ha úgy ítéli meg, hogy kockázatos lenne még 1x teherbe esned.
2021. jún. 1. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is úgy ajánlgatták, hogy előtte fél évvel kellett volna kérvényt benyújtani az adott kórházba valami formanyomtatványon. Szóval az nem elég, hogy ott helyben közlöd a "pénztárnál", hogy bocs, még ezt is szeretnéd, mert azt hiszem, elő van írva valami gondolkodási idő. De a helyedben persze még most is utána érdeklődnék, hátha.
2021. jún. 1. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#12 így van.

2x kell kérvényezni fél év különbséggel. És amit már írtak feltételeknek meg kell felelni.

Egyik orvos vagy kórház sem kockáztat meg egy pert, ha mégis meggondolod magad.

2021. jún. 1. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:
38. héten muszáj csm. a harántfekvéses babánál.
2021. jún. 1. 18:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annak idején nem lett volna meg a 6 hónap, mert persze én is akkor kérvényeztem, amikor kiderült, hogy programcsászár lesz. Közölték, hogy ez teljesen rendszeresen így megy, így lazán meghamisították a dátumot. Kértem egyszer a terhesgondozáson, aztán a szülés napján a kórházban újra. Így megcsinálták.
2021. jún. 1. 20:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem

Be kell jelenteni és el kell telnie 6 hónapnak.

2021. jún. 1. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem megcsinálták a császár közben. A 4. Szülés sürgősségi császár lett műtét közben megkérdeztem az elkötést és megcsinálták. A papírokat műtét után aláirtam.
2021. jún. 2. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!