Ha császármetszéssel szülök, akkor is elkötik közben a petevezetéket, ha csak akkor szólok, mikor kiderül, hogy sürgősségi császár kell?
Figyelt kérdés
Már az utolsó hetekben vagyok, de a baba még harántfekvéses, és ha addig nem fordul meg, akkor kihasználnám, hogy nem kell két külön "műtét".2021. jún. 1. 17:11
11/17 anonim válasza:
Ezt előre be kell nyújtani fél évvel. De ha császárral szülsz, utána is van rá lehetőséged laporoszkóppal, csak akkor 1 év kb a lefutás. A doki max akkor köt el közben ha úgy ítéli meg, hogy kockázatos lenne még 1x teherbe esned.
12/17 anonim válasza:
Nekem is úgy ajánlgatták, hogy előtte fél évvel kellett volna kérvényt benyújtani az adott kórházba valami formanyomtatványon. Szóval az nem elég, hogy ott helyben közlöd a "pénztárnál", hogy bocs, még ezt is szeretnéd, mert azt hiszem, elő van írva valami gondolkodási idő. De a helyedben persze még most is utána érdeklődnék, hátha.
13/17 anonim válasza:
#12 így van.
2x kell kérvényezni fél év különbséggel. És amit már írtak feltételeknek meg kell felelni.
Egyik orvos vagy kórház sem kockáztat meg egy pert, ha mégis meggondolod magad.
14/17 anonim válasza:
38. héten muszáj csm. a harántfekvéses babánál.
15/17 anonim válasza:
Nekem annak idején nem lett volna meg a 6 hónap, mert persze én is akkor kérvényeztem, amikor kiderült, hogy programcsászár lesz. Közölték, hogy ez teljesen rendszeresen így megy, így lazán meghamisították a dátumot. Kértem egyszer a terhesgondozáson, aztán a szülés napján a kórházban újra. Így megcsinálták.
16/17 anonim válasza:
Nem
Be kell jelenteni és el kell telnie 6 hónapnak.
17/17 anonim válasza:
Nekem megcsinálták a császár közben. A 4. Szülés sürgősségi császár lett műtét közben megkérdeztem az elkötést és megcsinálták. A papírokat műtét után aláirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!