Születek egy nem lakhelyemhez közeli korhazban?
Figyelt kérdés
Elso babamat Bp. i Szent Margit Kórházban szültem, akkor a 4. keruletben laktam. Szivesen szulnem ott majd a masodik babamat is. (meg nem vagyok terhes). Elkoltoztunk azota egy Komarom-Esztergom megyei faluba, de a Margit Korhaztol 35 km re, tehat nincs túl messze. Igy ha terhes lennek Esztergomba kellene jarnom terhesgondozasra, de szulhetnek a Margitban? Csak ugy odaallitanek, hogy jottem szulni? Vagy elore erdemes megbeszelni valakivel ott? Lehetseges egyaltalan? Nem orvos miatt, a hely miatt szeretném, ha odamehetnek.2021. máj. 29. 08:24
1/5 anonim válasza:
Kórháznál érdeklődnék. Nem tudom, hogy van-e még ilyen, de régebben talán volt, hogy a kórház adott befogadó nyilatkozatot. Akkor a mentő is bevisz oda.
2/5 anonim válasza:
Nem valószínű, eddig is csak úgy lehetett ha ott van dokid.
3/5 anonim válasza:
Ott szülhetsz, ahova területileg tartozol. Ha még nem tart ott a szülés, simán elküldhetnek másik kórházból. Ha viszont kb már bármelyik percben megszülhetsz, akkor nem nem tesznek ki, de azért ezt én nem merném bevállalni.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Előző szulesemnel sem volt 3.keruleti lakcimem, csak a terhesseg kezdeten, de aztan atjelentkeztem, de igy sem volt gond, hogy oda jarjak, pedig tudtak, hogy nem oda tartozom. Nem volt orvsosom, mindig mashoz jartam, semmi gond nem volt ezzel. Ezert kerdeses, bar az is eleg, ha van Budapesti tart. helyem. Most ugye mar nincs.
2021. máj. 29. 09:33
5/5 anonim válasza:
H nincs fogadott doki az a normális ha mindenki a területéhez tartozóban szül, ne terhelje le pluszban a másik kórházat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!