Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok. Nektek is császár...

Császárosok. Nektek is császár után levegő vételnél fajt az egyik oldalon a borda vagy borda alatt?

Figyelt kérdés

Tegnap volt császárom. Eléggé fáj jobb bordámnál alatta meg talsn bordam is ha levegőt veszek meg ha kifújóm meg ha tapogatom.

Még ma nem volt vizit de szólni fogok.

Volt valakinek hasonló?

Levegő szorulhatott oda?

Vagy ahogy megnyomtak ott mikor kiszedték a picit?

Mert jól rákönyököltek.

Aggódomkicsit

2021. máj. 29. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Császárnál miért könyököltek rád?

Nem, nem fájt. 2 császárom volt. Az egyik pcs a másik sürg cs

Mindenképp említsd meg

2021. máj. 29. 07:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Van, akinek el is törik.

Szólj mindenképp.

2021. máj. 29. 08:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon fájt mind a kettő császár után. Ott tenyerelt rá az orvos.

De azért említsd majd meg nekik. Simán lehet, hogy megrepedt a bordád.

2021. máj. 29. 10:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem. Még végig se mondtam teljesen a panaszomat már mondta a drnő, hogy biztos a sok huzigatás rángas meg ahogy kivették a babát főkènt azért ahogy kivették . Nem ő műtött, de igen elég erővel húztak vagy nyomták ki, de azt mondta 1-2 napon belül csillapodnia kell, ma mar csak akor érzem ha ülve hátra dőlök, görnyedve jó fekve még nem

Probáltam próbálok ülni v setalni.

Egyébként nem értem más módszerrel máshogy nem lehet kiszedni azt a pici babát csak ennyire durván?

2021. máj. 29. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért rángatnak h az izmok lazuljanak. Így maguktól helyrejönnek. A saját érdekedben kell így csinálniuk
2021. máj. 29. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyik után sem éreztem ilyet.
2021. máj. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!