Most akkor lehet fogadott orvosod/ nőgyógyászod? Nem értem. Többi lent!
Mikor terhes lettem elkezdtem járni terhes gondozásra egy általam kiválasztott szimpatikus drnőhöz. Mivel veszélyeztetett voltam mélyvénás trombózis előzmény miatt ezért gondoltam, hogy keresek valakit aki vègig követi a terhességet és többször rám néz.
A 12. és 28-20. Uh kivételével mindig hozzá jártam a magánrendelésébe heti egy napot rendel ott amugy kórházban.
Így most a terhesség vége fele megbeszéltük, császár lesz mert előző terhességem is császár volt és clexane-t( véralvadasgatlót szúrók terápiás adagban) ezért jobb biztosabb a programozott császár. Első nst-n meg kellett őt keresnem kórházba, hogy megbeszéljük a műtét időpontjat. Ez megtörtént pénteken 28.-án lesz a műtét ő vègzi.
Most akkor én őt felfogadtam mint sajat orvos és hazamenetelkor elvárja hogy fizessek valamit? Vagy ez hogy működik? Nem volt szó semmi összegről. Úgy tudom most a hálapénzt büntetik vagy szülésnèl nem?
Most mit csináljak ilyen esetben kell adnom pénzt ?
Egyèbként szerda óta próbálom elérni igaz emailben mert laboreredmènyeket kell elküldenem neki és várom,hogy válaszoljon két fontos kérdésemre, valóban kell e covid teszt és hogy szúrjak a műtét elötti napon ami színtén fontos, kétszer is elküldtem az emailt semmi válasz, telefonszámát nem tudom csak magánrendelésének recepciós számát amivel sokra nem megyek mert csak keddi napon lehet hívni az meg nekem késő és nem is vele beszélek. Kórházba megkeresni lehetetlen.
Ezt csak úgy hozzà írtam.
Nekem műtét lesz. A fogadott orvosom csinálja meg, ha nem tudná, máshoz nem mennèk, megvan rá az okom. Én magán rendelésen fogom oda adni. Nincs fix tarifàja, mármint nem kérne pénzt, mivel àllamiban műt meg, de én így érzem jónak, mivel nagy műtét lesz, és nem hagyott magamra.
Szóval én a helyedben is, a magànrendelèsen adnám oda, próbáld felhívni a mobiljàn, a kérdéseid miatt. Emailre nem biztos, hogy időben válaszolna
A hálapénz van tiltva, nem az orvosfogadás. Illetve ugyanazzal a bno kóddal nem láthat el privátban és a kórházban is.
Az a doki dolga, hogy pénz nélkül mit hajlandó megcsinálni.
De terápiás dózisú clexane mellett sokkal előnyösebb a hüvelyi szülés, mivel sokkal kisebb a trombózis kockázata és a vérzés kockázata is, mint császárnál. Szóval elég elcseszett indok.
Munkatársam is császár után természetes szülésre készült de aztan nem indult be neki, császár lett és mondta neki a doki a műtét utan hogy úgy elvolt vékonyodva a hege,hogy nem bírta volna ki a rendes szülést, pedig nèztèk uh-val a hegét ...
szóval ezektől fèlek, ezért inkább programozott császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!