Első baba után szültetek ismét?
Én ideálisan 18, max 24 hónapot akarok a kettő között. Akkor a pici még 9-15 hós koráig tud szopizni, és a korkülönbség sem nagy. De meglátjuk, mennyire könnyen jön össze... (első baba 3 év alatt fogant csak meg)
Szerintem az az ideális, ha korban közel állnak egymáshoz.
Fiam és lányom között pont 2 év van (dec.19. és dec.18.), ma 2 hetes a pici fiam, a nagyok 7és fél, 5 és fél évesek.
A két nagy nagyon jól megérti egymást, viszont sokat ”segítenek” a kicsi körül. Nagyon büszkék a kistesóra.
Köszi a válaszokat!
én is már alig várom, hogy szülessen még egy babám. Két és fél hónapos a babám, szóval még várunk. De én is kb. 2 év korkülönbséget szeretnék. És egyébként mennyire nehezek két vagy több picivel a hétköznapok?
Szia!
Én a 2 hetes babó anyukája vagyok.
Szerintem, amikor 2 év volt a z első kettő között, nrm volt nehezebb, mint most.
Még benne voltam a ”babás” dolgokban, a napirendjüket is nagyon jól össze lehetett hangolni, kicsit később lehet őket együtt fürdetni, egymás játékaival is eljátszottak.
Most viszont nagyon kell figyelnem a nagyobbak lelkére, újra tanulom a babázást, mindenki máskor kel, fekszik, fürdik, eszik. És már előre félek a sok apró kütyűtől (pl.Lego), amit a pici majd meg akar kóstolni.
De most már megtartom mind a 3-at -:))!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!