Császármetszés után mennyi ideig tartott a gyermekagyi verzes?
Figyelt kérdés
Valamint fázósabbak lettetek?En ugy erzem azota sokkal jobban fázom mint eddig,nem erzekelem rendesen a hőmérsékletet.(3 hete hogy szültem)2021. máj. 20. 15:39
1/11 anonim válasza:
Nem lettem fázósabb, kb 2 hétig tartott de folyamatosan csökkent.
Valószínűleg vashiányos vérszegénységed van azért fázol.
2/11 A kérdező kommentje:
Valamint menzesz szerű görcsök néha társulhatnak hozza?
2021. máj. 20. 15:49
3/11 anonim válasza:
Úgy rémlik,7-10 napig véreztem.
A fázósság a hormonok miatt lehet,én pl.meg állandóan izzadtam,melegem volt,pedig előtte fázós voltam. :) Ez mivel meg szoptatok,mindig tart,gondolom majd elmúlik ha leválasztom a gyereket. 9 hónapja volt csm.
4/11 anonim válasza:
Nekem kb 6-8hetig.Volt pár nap mikor rázott a hideg valamikor másfél héttel szülés után pár napig,de az csak tejlaz volt.Én sajnos izzadosabb lettem 😟
5/11 anonim válasza:
6 napig véreztem mindkettő után és nem lettem fázós, ugyanúgy utálom a meleget.
6/11 anonim válasza:
3 császárom volt. Az elsőnél 6 hetet vegig véreztem, majd begyulladtam és meg is jött mindjárt. (én mázlista)
Másodiknál 5 hetet és itt kb rogtön megjött ahogy lement a 6 hét. (megint én mázlista)
Harmadiknál 3 hetet és itt is mindjárt megjött. (szuper mázlista 🤦♀️)
3.terhességnél fázós lettem.
7/11 anonim válasza:
6 hétig véreztem. Nem kifejezetten fázósnak mondanám, inkább csak érzékenyebb lettem a hőmérsékletre, mert a meleg is jobban zavar
8/11 anonim válasza:
6 hétig. Sokkal fázósabb lettem.
9/11 anonim válasza:
Mindkétszer 6 hétig véreztem és egy darabig fázósabb voltam. A kórházban dupla takarót kértem, pedig meleg volt. Rajtam kívül mindenki megsült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!