Az esztergomi Vaszari Kolos kórház szülészetéről mik a vélemények az utóbbi időben? 2020-2021 Ki melyik orvost ajánlaná?
3assal egyet értek. Azt a nőt mindenki kerülje. Velem sem volt kedves. Nagyon nem.
Dr.Findt Mónikánál szültem. Ő végtelen türelmes, kedves. Viszont vizsgálatnál nem finomkodik. Konkrétan jobban fájt a méhszájnál való turkálása, mint a szülés.
Van egy fiatal pasi orvos is. Tavaly ő csinálta a missed ab műtétem. Vele sincs probléma, kedves, türelmes, és nagyon részletesen elmagyarázza mi történik. Dr Őry-Balogh Bernadett is egy tündér. Ha lehetne választani, én őt választanám. Ő is kedves, türelmes, nem állat módra vizsgál. Szakmailag is megbízható.
A szülésznőkre semmi panaszom sincs. Mindegyik kedves volt velem. Az nst-s Kati, imádnivaló teremtés.
Remélem tudtam segíteni.
Tavaly 13 hetesen veszítettem el a babám, és most szültem, egy nagyon problémás terhességből, ezért ismerem őket ennyire. Sajnos sokat találkoztam velük.
5ös vagyok. Februárban szültem, akkor még ott volt Őry drnő.
6osn igen Maczalira gondoltam. :)
Csak nem jutott eszembe a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!